Videoklip k písni Nic není nemožné je žhavou novinkou z nového alba Radka Bangy Věci jinak.

Začal jsem psát svou úplně novou hudební kapitolu. Pandemie se pro mě stala novou příležitostí, jak si konečně splnit svůj dávný sen. Začít sólovou dráhu v žánru, který by ode mě možná nikdo nečekal – v popu,“ svěřil se Radek Banga alias Gipsy.

Svou písní chce lidem vzkázat, že pokud si někdo něco opravdu ze srdce přeje, věří tomu a jde si za tím, nakonec se mu to splní. A nezáleží v jakém věku.

Právě proto se zpěvák rozhodl pro videoklip oslovit různé osobnosti, kterých si váží a které mohou být v něčem inspirací, nejen pro něj, ale i pro ostatní. Klip je výjimečný tím, že v něm uvidíte archivní záběry z dětství řady známých lidí. Ćasto takových, že je ještě dosud nikdo veřejně neviděl.

Například dojemné video malého chlapečka Honzy Dědka. Ze záběrů Lukáše Pavláska je zase patrné, že srdce komika měl již v pubertě. Mezi dalšími osobnostmi se objevili Miloš FormanZdeněk Pohlreich, Beata RajskáTereza Brodská, Zbigniew Czendlik, Ondřej PavelkaIva Pazderková, Vašek Matějovský či Radkin Honzák.

Fotogalerie
59 fotografií