Dominika dostávala od návratu k manželovi, od něhož v minulých letech dvakrát utekla do Česka, sociální dávku 1500 eur měsíčně, což je při současném kurzu asi 36 tisíc korun.

Na finskou drahotu sice nejde o moc peněz, ale na ulici by je Gottová nenašla. Z této sumy se většinu času snažila financovat nájem za byt a nákupy, protože u Tima nikdy nebylo jisté, jestli něco v daný měsíc vydělá. Prý se ale situace změnila…

„Timo má teď dost práce, a tak nás uživí,“ napsala z Finska Dominika. „Snažíme se to zvládat!“ doplnila s tím, že je stále otevřené, zda bude pracovat přímo pro svého manžela.

„Chce založit vlastní firmu. Půjde o jeho management, který bude řešit věci ohledně jeho koncertování a desek - a také produkci a mixáže. Takže Timo říkal, že je možné, že bych mohla pracovat pro něj, což by bylo úplně nejlepší. Pracovat v klidu doma pro vlastní rodinu, to je práce snů,“ tvrdila už v lednu.

„Je to vše v jednání!“ říká nyní nejstarší dcera Karla Gotta. Původně přitom několikrát tvrdila, že nastoupí na pozici »ochrankářky« v obchodním domě.

„Firmu Securitas, u které zaměstnávají lidi jako ostrahu, teď šetří kvůli smrti pětatřicetileté ženy při zásahu, který proti ní vedli. Do takových konfliktů se rozhodně nechci dostat. Hrůza!“ vzdala na konci ledna svůj reálný nástup do práce.

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro Tebe. 

Fotogalerie
129 fotografií