Bývalá modelka a moderátorka, která žila s hokejistou Michaelem Frolíkem (35) v Kanadě, se dlouho nikde neobjevila. Diana přestala být na sociálních sítích aktivní před třemi lety, její partner přidává rodinné fotografie jen sporadicky. Snímky z Floridy, na nichž Kobzanová s bříškem dovádí na mořské pláži, zveřejnila až teď její kamarádka Tereza Peterová.

Útěk z Kanady

„Já si na oznamování jiných stavů nepotrpím. Není to nakažlivá choroba, takže se hlásit nemusí,“ nechala se už před časem slyšet Diana.

Zatímco prvorozená Ella (8) přišla na svět v Kanadě, kde Frolík hrál za tým Montreal Canadiens, druhorozená Lily (4) se narodila právě na Floridě. „V Kanadě se čeká hrozně dlouho na rodný list a pas poté, co se dítě narodí. Museli bychom se zdržet v Kanadě delší dobu a nemohli utéct ze závějí sněhu,“ vysvětlovala tehdy fanouškům.

Život u oceánu

V roce 2021 se Frolíkova kariéra odklonila zpět do Evropy, rok strávil ve Švýcarsku a nyní je hráčem libereckých Bílých tygrů. Diana však s dětmi zůstává po většinu roku na Floridě, což má o to snazší, že má díky otci americký pas.

Tam se také podle informací Blesku měla narodit její třetí princeznička, jež dostala jméno Lily. Tomu také nasvědčují Dianiny snímky s kámoškou pořízené na pláži zjevně krátce před porodem...

Kobzanová v roce 2008 chodila s mocným sportovním manažerem Tomášem Peterou (52), dnes manželem kamarádky Terezy.

Kluky neumí

Přestože o svém soukromí příliš nemluví, před narozením Lilinky se Frolík rozpovídal o rodičovství. „Nebudu tvrdit, že bych třetí dítě nechtěl. Dokázal bych si to představit, že bychom zapracovali na chlapečkovi, ale moje polovička se na to moc netváří a já hlavně asi kluky dělat ani neumím, takže je velká pravděpodobnost, že by to byla třetí holka,“ smál se hokejista. A jak se posléze ukázalo – měl naprostou pravdu! Zkusí to tedy ještě napočtvrté?

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií