Jako pořádně horké hlavy se předvedli Petr Kolečko a jeho partnerka Denisa Nesvačilová. Místo romantického večera ve dvou se hvězdný pár začal doma hádat. Jak už to v mnoha domácnostech bývá, na konci hádky si mnozí ani nepamatují, proč si vjeli do vlasů.

Jenže tentokrát tekla krev! „Byl bych nerad, aby se z toho dělala nějaká senzace. Byla to spíš nešťastná shoda okolností. Denisa vyndavala myčku, s temperamentem sobě vlastním mi něco vysvětlovala, já ji chytil za ruku a nevšiml jsem si, že v ruce drží nůž, tak jsem se bohužel pořezal na ruce,“ řekl Kolečko konečně pravdu, když se ho Blesk na původ zranění dotazoval.

Několikrát ale zopakoval, že k řezné ráně skutečně přišel bez cizího zavinění, jak také uvedl policii, kterou přivolali sousedé.

Musel na šití

Bohužel pro scenáristu byla rána natolik hluboká, že musel okamžitě do nemocnice na šití. „Mám pořezanou ruku, ale vše se hojí, jak má, víc k tomu říkat nebudu. A je to také naposledy, co o této události mluvím,“ svěřil jindy veselý Kolečko se zcela vážným výrazem ve tváři.

Volali policii

Jak jsou na tom ve vztahu s herečkou, odmítl dále komentovat. „To se týká jen nás dvou,“ uzavřel celou záležitost Petr. Vyjádření Denisy Nesvačilové se nám ani za několik dní získat nepodařilo. Podle informací Blesku celý incident oběma hluboce otřásl. Bohužel také sousedy, protože Denisa, jako pravá emotivní umělkyně, během jedné chvíle přenesla hádku i na balkon, a tak je vyděsila. Právě oni, ze strachu, aby nedošlo k neštěstí, zavolali na linku 158.

Opustil kvůli ní rodinu?

Kvůli vzplanutí k půvabné herečce scenárista v létě opustil modelku a influencerku Anetu Vignerovou (35) a jejich dvouletého syna Jiříka. Oficiálně ale Kolečko vždy vyvracel, že by to bylo kvůli nové lásce. Krach vztahu s Anetou objasňoval tím, že nedokázali překonat dlouhodobé problémy.

Na Lvy spolu, ze Lvů spolu, ale… Vztah oba pořád zatloukají!

Jako klíšťata se drželi scenárista večera Petr Kolečko s herečkou Denisou Nesvačilovou. Ačkoliv se objímali a měli k sobě očividně velmi blízko, oba se zuřivě bránili tomu, že by mezi nimi byl vztah. „Já to nikdy nepotvrdil a nepotvrzuju,“ halekal Kolečko. A Denisa si přisadila: „Jo, já to dementuju.“ I když spolu přijeli, po celý večer dávali najevo vzájemnou náklonnost a o půl páté také odjeli, všem se snažili namluvit, že je pojí především přátelství a spolupráce.

Odborníci: Kuchyň je nebezpečné místo!

Kolečkovo zranění jako kdyby dokumentovalo dobře známý názor psychologů, podle nichž je kuchyň v každé domácnosti tím vůbec nejhorším místem pro hádky, dokonce se tam nejčastěji vraždí! V ní se totiž nachází příliš mnoho zbraní - nože, sklo, otvíráky, nůžky, pánve…

„Když už k hádce dojde, vždycky je lepší říct STOP a přejít se hádat kultivovaně do obýváku. Tam na partnera můžete maximálně tak házet polštáře,“ radí odborníci změnit kolbiště.

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová David Turek

Fotogalerie
18 fotografií