Dvě společné děti, svatba v magické datum 21. 12. 2021, ještě předtím buddhistický sňatek a rozpad miliardářova manželství. To všechno mají za sebou Karel JanečekLilia Khousnoutdinová. Slavný matematik a neúspěšný kandidát na prezidentský post jednu dobu propagoval mnohoženství. Své bývalé manželce Mariem Mhadhbiové (38), matce jednoho z jeho mnoha potomků, dokonce navrhoval, že by mohli s Lilií zkusit žít ve třech.

O tom ale nechtěla kráska z Tunisu ani slyšet, nechtěla se o svého partnera dělit, a tak po veřejně propírané Janečkově nevěře následoval rozvod. A je zvláštní, že od chvíle, kdy je Janeček s Lilií „oficiálně“, už ani žádná další žena v jejich vztahu (pravděpodobně) nefiguruje. Jejich láska pomyslně začala na konferenci v Lucerně, kterou ona moderovala, zatímco její budoucí životní partner Karel přednášel. A byla to láska na první pohled.

Video
Video se připravuje ...

Manželka miliardáře Karla Janečka: Róbu si pořídila v sekáči! Markéta Reinischová

„Jen život byl dost složitý, nehodilo se to vůbec, takže jsme na první dobrou do toho nešli 'po hlavě'. Docela pomalu a opatrně jsme našlapovali, a i tak, jak dnes bohužel 'celý svět' ví, náš první rok byl ve finále plný prů*erů. Kdybych věděla tehdy, co mne čeká, nešla bych do toho,“ hodnotí - možná poněkud drsně - Lilia jejich romanci s odstupem času. „Možná i proto ta šílená zamilovanost byla potřeba,“ domnívá se.

A připouští i různá pochybení. „Dnes můžu říct, že jsem udělala (a jsme udělali) ze začátku mnoho chyb. Nicméně pocit toho, že patříme k sobě, jsme následovali správně, a jsem velmi šťastná, že jsme vždy nakonec poslechli hlas srdce,“ zdůraznila Lilia s tím, že si během svého vztahu sice zažili „pekla až, až“, ale zase se ukázalo, že jejich láska má tuhý kořínek. Však prý z něj také vzešly krásné květy - a nejsou tím myšlení jenom společní potomci.

Fotogalerie
54 fotografií