Bezesporu originální gratulaci připravil uznávaný český dabér Michal Jagelka pro moderátora a producenta Petra Lesáka, jenž stál za úspěšnými pořady Vypadáš skvěle!Jste to, co jíte a Přes nový práh (z nichž některé i sám moderoval), k jeho kulatým padesátým narozeninám. „Milý Péťo! Už pár minut ti není CET, ale je ti čerstvě SÁT!!! Wow! Je to možný?“ napsal Jagelka na sociální síť sotva pár minut po půlnoci, aby byl mezi prvními gratulanty.

„Jak dlouho se my dva známe? Vím to přesně, je to 29 let… Zažili jsme toho tolik a je to tak dávno… Život utíká jako blázen, ale je krásnej!“ vzkázal mu skrze instagram, a co víc, kromě přání všeho nejlepší svá slova doprovodil retro fotkou, která zaujala desítky jeho (nebo spíše jejich) příznivců. Na snímku je totiž oslavenec zachycen po boku Jagelky, oba celí rozesmátí, mladičtí... a do půl pasu nazí. „Ale byli jsme fešáci, že jo?“ vtipkoval Jagelka.

Video
Video se připravuje ...

Petr Lesák: Totalita přichází plíživě, neztraťme pud sebezáchovy. David Turek, Aleš Brunclík

Vtipná momentka byla pro mnoho jejich followerů jistě překvapením, a především pro Petra Lesáka, který se jistě musel smát při pohledu na své mladistvé já. Však snímek také nazval „ohrožením mravního vývoje mládeže“ a v komentářích pak hodnotil svou štíhlou postavu a vypracované břišní svalstvo. „Já myslím, že v tomhle věku jsme měli břišáky všichni zdarma od přírody... Jen se pak ty pekáče buchet začaly samovolně měnit v pneumatiky,“ reagoval na jeho slova Jagelkův manžel Aleš Cibulka (45).

Svéráznou gratulací tak Jagelka všem dokázal, že narozeniny nemusí být jen o dárcích a velké party, ale mohou být i o jednoduchých a nezapomenutelných gestech. A takovéto vinšování bylo bez přehánění příjemným osvěžením v moři klasických gratulací, které jsou často nudné a neosobní. Však si také zasloužilo celou řadu lajků – kromě fanoušků i od kolegů z umělecké branže, třeba od herečky Adély Gondíkové (49) nebo herce Jiřího Ployhara (46).

Fotogalerie
48 fotografií