„Možná se setkám s tím, že je to zcela osobní záležitost a přitom se lidi nestydí neustále dokola pokládat ženě otázku, zda je v očekávání. A vy víte, že jsem na to velmi háklivá. Protože až v určitých životních fázích člověk pochopí proč,“ začala na instagramu Nikola a dala tak jasně najevo, že ptát se ženy na to, jestli je, nebo kdy bude těhotná, je prostě nevhodné.

Svěřila se i se svou bolestivou zkušeností. „Třeba protože máte v bříšku někoho, s kým jste komunikovali, komu jste už říkali 'Borůvka', a teď víte, že je všechno pryč a při čekání na tu blbou kyretáž se vás zrovna dva lidi zeptají, jestli jsme si ze svatební cesty nedovezli i miminko. Dovezli. Mam ho tady, přímo tady, ale nikdy ho nepoznáme. Ne nedovezli, řekla jsem vždy s úsměvem.“ 

Jak předeslal David Gránský, v současnosti hvězda ZOO, miminku přestalo bít srdíčko a jeho partnerka musela na zákrok čekat 4 dny, což jí na jejím psychickém stavu nepřidalo. Naštěstí se vše v dobré obrátilo a dnes mají manželé synka jménem Mateo. 

Nikola navíc vysvětlila, že ač je to její soukromá věc, píše to veřejně už jen proto, aby dodala naději ženám v podobné situaci. „Protože jedna z prvních věci byla, že jsem začala hledat na internetu a pročítala příběhy ostatních žen, které psaly svoje příběhy o zamlklém těhotenství. A strašně mě utěšovala představa, že psaly, že teď mají zdravé miminko a všechno dobře dopadne.“

„Pro tu bolavou duši tu mám vzkaz. Všechno je tak, jak má být. A všechno bude zase dobrý. Bude, já to vím. Kdyby se to tehdy nestalo, nikdy nepoznám Matyho, tu nejkrásnější bytost pod Sluncem. Měl za námi přijít ON prostě,“ dodala manželka Gránského na instagramu.

Její dojemný příspěvek komentovaly i další známé dámy, například Eva Burešová jí vzkázala: „Miluji tě.“ Zpěvačka Marta Jandová se zase nechala slyšet, že to zná. „Amen… já dvakrát zamlklé a teď dvě krásné holčičky,“ uvedla zase manželka Václava Noida Bárty Eliška. 

 

Video
Video se připravuje ...

David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus! Kisa Císařová

Fotogalerie
46 fotografií