V domečku na úpatí Lysé hory skládá songy nejen pro sebe, ale i kolegy. Naposledy napsal pro herečku Báru Kodetovou (52) šanson Možná, že tenkrát. „Psal jsem písničky Hance Zagorové. Báře se líbily, jednu si dokonce vypůjčila pro svůj recitál. A potom mě poprosila o šanson, tak jsem ho s radostí napsal,“ svěřil Blesku Martin.

Učí se a učí

Nedávno si vyzkoušel i roli modela na Bratislavských módních dnech, kam ho pozval majitel Lombardi Fashion. A co dělá, když zrovna nezpívá, neskládá a nepředvádí? Studuje druhým rokem filozofii na univerzitě v Ostravě. „Taky se učím hebrejštinu a latinu. A sám vyučuju zpěv na lidové konzervatoři v Ostravě. Jsem šťastný, když nemám minutu volnou,“ řekl Chodúr s typickým tymolinovým úsměvem.

Syn píská

K hudbě vede i šestiletého synka Martínka, kterého vychovává s přítelkyní Ivonou Selníkovou (49). „Chodí do první třídy, je šikovný a patřičně zvědavý. Baví ho moc angličtina a hraje na zobcovou flétnu. Máme z něho radost,“ netajil se zpěvák, jehož posledním počinem je Půlnoční sonáta, kterou nahrál společně se slovenským klavíristou Martinem Králem (34).

Gottův oblíbenec

Jakmile Martin s hlasem podobným Tygrovi z Walesu Tomu Jonesovi zvítězil v SuperStar, okamžitě ho kontaktoval sám Karel Gott (†80). Vzal mladíka na své koncerty jako hosta, pokřtil mu jeho první elpíčko a dokonce si od něj nechal napsat song! „Víc písniček jsem mu už nestihl složit, to mě moc mrzí. Panu Gottovi jsem za všechno velmi vděčný,“ říká Martin.

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií