„Řekli jsme si, že spolu budeme v dobrém i zlém. Obojí už jsme spolu zažili. Aniž by to kdokoli věděl, kromě nejbližších, před pár lety jsme spolu během okamžiku padli na dno a dva roky spolu zažívali trápení, nejistotu a bolest u srdce, která nás v mnoha směrech změnila, zocelila, naučila pokory k životu a asi navždy spojila,“ odhalila blondýnka a nenapsala, o co se přesně jednalo.

Je ale víc než jasné, že to jejich život ovlivnilo. „Dva roky jsme se na okolí a v práci usmívali a přitom byli vyčerpaní, srdce nám krvácelo a pořád jsme neviděli lepší zítřky, ale oni nakonec naštěstí přišly,“ popisovala Mašlíková krizi ve vztahu.

Jednu dobu se zdálo, že s trenérem André Reindersem půjdou od sebe napořád, ale nakonec se opět usmířili. A jejich pouto je nyní pevnější než kdy dřív.

 

„Dnes už je vše v pořádku, ale my už nikdy nezapomeneme, co jsme spolu zažili a překonali to. To byl možná jeden z důvodů, proč jsme se i po roční pauze, kdy už to vypadalo na definitivní konec, nakonec k sobě vrátili.“

„Chci tím jen říct, abyste nesoudili lidi, protože v jejich botách nechodíte. Nezáviďte, často možná není co. Nikdy nevíte, co všechno ta daná osoba zrovna prožívá, jaká má trápení a přitom to na sociálních sítích vypadá všechno fantasticky,“ dodala ještě Hanka na závěr. Jistě je ráda, že s mužem vše vyřešili a jejich syn tak vyrůstá v úplné rodině.

Všichni v komentářích jí za tato slova také smekli, dokonce se se srdíčkem ozvala i modelka Aneta Vignerová (35). Sama to nemá nejjednodušší, protože se před časem zřejmě definitivně rozešla se scenáristou Petrem Kolečkem (38), s nímž má syna Jiříčka. 

Video
Video se připravuje ...

Vítězka fitness soutěže Mašlíková: Přestala posilovat a svaly jsou pryč! Markéta Reinischová

Fotogalerie
86 fotografií