Když byla zpěvačka v pořadu naposledy, čekala druhé dítě. „Bude to masakr. Vůbec si to nedovedu představit,“ říkala tehdy. Po synovi Arturovi, který se narodil v červnu 2019, přivedla v březnu 2022 na svět ještě dceru Ellu. A jak to tedy zvládá? 

„Je to lepší, než jsem čekala. Je to masakr, ale když jsem viděla mamky se dvěma dětmi, říkala jsem si, že je úplný nesmysl to dát. Když je to vaše, tak to nějak jde. Máte tam spoustu rezervy lásky, učíte se trpělivosti,“ prozradila s upřímností sobě vlastní. 

„Jsou jim 3 a půl roku a devět měsíců,“ prozradila. „To je ňuňánek, to zatím jenom se*e, nic jinýho,“ rozplýval se vedle Ewy na sedačce bývalý fotbalista Petr Švancara (45). „Ona i papá a spí. Ale jasný, pak to bude těžší, až vyroste a začne chodit. Občas to vypadá, že zvládám, ale nemusí to tak být. Působím možná, ale taky nespím a všude mám ale totální brajgl. Nevypadá to všechno tak růžově,“ přiznala zpěvačka. 

Video
Video se připravuje ...

Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka: Farna prozradila, jak zvládá výchovu svých dvou dětí FTV Prima

Farna si před diváky vzala na paškál i nezvyklé jméno svého muže. „Příjmení Chobot je velká výhra. Můj muž mi opravdu řekl, že to, že jsem si ho vzala, je největší projev lásky. Že jsem v pohodě s jeho příjmením,“ práskla se smíchem. 

Ačkoli má mladá zpěvačka plné ruce práce s rozrůstající se rodinou, nezapomíná ani na fanoušky. „Čtrnáctého října budu hrát koncert v O2 Aréně, budou to moje třicetiny. Ano vím, dneska je tam skoro každý, někteří i víckrát – ať jdou někam. Ale pro mě je to velká věc. Od 1. ledna, od zítřka, startuju hodiny tance, abych byla připravená tam vyšvihnout nějaké super choreografické prvky,“ prozradila, co ji čeká v novém roce. 

Video
Video se připravuje ...

Stříbrná slavice Ewa Farna: Tajemství jejího modrého oblečku s korunkou! 

Fotogalerie
204 fotografií