Měla naivní představu, že se po výměně kloubu co nejdříve vrátí na jeviště, ale škodolibý osud rozhodl jinak.

Opožděná oslava

„Každý organismus reaguje jiným způsobem. Mě museli operovat třikrát a pětašedesátiny jsem v srpnu trávila na jednotce intenzivní péče. Nikdo za to nemohl, ale stalo se,“ zavzpomínala zpěvačka. „Myslela jsem, že za dva až tři měsíce budu v pořádku, budu zpívat, jezdit se svou talkshow. A ono se to zkomplikovalo,“ přiznala.

Dívám se dopředu

Naštěstí je už v pořádku a může si se zpožděním dopřát nejen půlkulatiny, ale také oslavy 40 let na hudební scéně. Koncert ke kulatému výročí bude 25. ledna v pražském Divadle Hybernia. Hanka na něm zazpívá i písně z nového cédéčka s názvem Nic nechci vrátit, jež pokřtila tento týden spolu s reedicí kuchařky U stolu s Hankou Křížkovou. „Dívám se dopředu, ne zpátky. Byl to s kmotry Ivou Hüttnerovou, Halinou Pawlowskou a Alešem Cibulkou moc pěkný a hlavně veselý den,“ pochvalovala si Křížková. Už se zase prohání po jevišti divadla Broadway v muzikálu z hitů Waldemara Matušky (†76) Láska nebeská.

Covid jí dal zabrat

Loni bojovala Hanka pro změnu s těžkým covidem. Tři týdny skutečně téměř bez sil ležela a další tři týdny se zotavovala z následků. Padaly jí vlasy a zhoršil se jí zrak. Zpěvačka věří, že má už zdravotní problémy vybrané.

Kolena nebolí

Křížková má už operovaná také obě kolena. První operaci podstoupila v roce 2010, druhou v roce 2018. „Zbavila jsem se bolestí, děkuji,“ říká zpěvačka vděčně.

Video
Video se připravuje ...

Hanka Křížková je na sebe tvrdá! Zhubla 16 kg, chce dalších deset! Blesk TV

Fotogalerie
20 fotografií