Podle Baránkových slov měla Jiřina Bohdalová o víkendu hrát v Ostravě představení, na které ale z důvodu nemoci nedorazila. Producent záhy nabyl dojmu, že byl napálen, protože Bohdalová podle něj o nadcházejícím víkendu hrála v Divadle Na Jezerce v komedii After Life. Celá domněnka má jen jednu vadu – Jiřina Bohdalová v této inscenaci vůbec neúčinkuje.

Střelba mimo

„Oficiální stanovisko nula, za mne podvod jednak na mé osobě, na všech nás z Ostravska, ale hlavně na těch, kteří si poctivě koupili vstupenky na její představení,“ rozčiloval se Petr Baránek v e-mailu. „Pro mne jako producenta bezva obchod s někým, koho jste respektovali, a přitom se ukázalo, že je to temný stín chmurné minulosti a ojeb po našymu (=česky podvod od první chvíle),“ nebral si producent servítky a obvinil herečku z podvodu. Ovšem mířil zcela mimo!

Studená sprcha

„V After Life se mnou Jiřina Bohdalová určitě nehraje,“ potvrdila ale pro eXtra.cz Libuše Švormová (87). Jakmile se to Baránek dozvěděl, ihned otočil. „Je to v pohodě, už jsme to vyřešili. Představení jsou posunutá z důvodu onemocnění paní Bohdalové, takže já se omlouvám a všechno je v pořádku,“ nechal se slyšet s tím, že termíny se přesouvají na 14. a 15. ledna 2023.

Má chřipku

Jestli je ale všechno v pořádku na všech stranách, není tak úplně jisté. „Jsem nemocná, mám chřipku, kvůli tomu jsem nebyla ani na premiéře vlastního filmu. To jako nemůžu být nemocná? Ať jde někam. Prokristapána, ve svém věku nemůžu churavět jako kdokoli jiný? A ještě to dává do novin? Tomuhle světu nerozumím. Ležím a teď jdu na kapačky,“ sdělila eXtra.cz rozčilená herečka. Je tedy otázkou, zda se představení Jiřina Bohdalová Ostravě pouze přesunou, nebo budou nakonec úplně zrušena.

Chybička se vloudila

Ostravský producent si zřejmě spletl divadelní hry. Jiřina Bohdalová s Libuší Švormovou v Divadle Na Jezerce skutečně hrála, jednalo se ale o představení Paní plukovníková, které již bylo staženo z repertoáru divadla.

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová vyvedla ve Varech vnuky: Čeká je velká cesta! Blesk TV

Fotogalerie
45 fotografií