Ne všichni byli ušetřeni docela ostrého humoru z úst moderátorů. Své o tom ví Přemek Forejt, který to schytal za svou spolupráci s McDonaldem. Většina vtípků sklidila lehký úsměv, nejhůře to odnesl Karlos Vémola (37) se svou manželkou Lelou. Vtip na jejich osoby byl opravdu za hranou.

Z úst Terezy Pergnerové zaznělo: „Krásné je, že Karlos si skutečně vzal svou Lelu. A byl jí věrný po celou dobu obřadu. To je přece nádherné.“

A ačkoliv zazněl smích, tak na tváři Karlose bylo jasné, že tento typ humoru  v okamžiku, kdy se v médiích přetřásají jeho nevěry, je absolutně nemístný.

Druhý den se to rozleželo v hlavě Tereze Pergnerové, která na sa své instastories nahrála obsáhlou omluvu.

„Přátele moji milovaní, chtěla bych vám hrozně moc poděkovat za krásné reakce na Slavíka, za celý tým vám moc děkuji, že jste nám dali šanci, že jste se na nás dívali, podpořili a byl to úžasný večer. Ale já teď musím zmínit jednu věc, protože prostě jsem taková. “

Začala Pergnerové ještě zvesela, než přešla na kajícný tón.

„Na začátku se trefovalo do mě, do spousty lidí, s takovým nadhledem, ale v jednom případě nad tím přemýšlím, a to se týká mé poznámky, takového hloupého žertu, že byl Karlos Vémola věrný své ženě jen po dobu obřadu,“ svěřila se Tereza  a bylo slyšet, že ji hlodá černé svědomí.

„Já jsem to vůbec nemyslela zle a vlastně zpětně přehodnocuji. Dneska bych to škrtla, protože jak jde čas, jak to o tom člověk přemýšlí a bilancuje, tak bych se chtěla mluvit Lele i Karlosovi. Mohla jsem si to odpustit. Možná jsem se nechala strhnout tou atmosférou a mělo mě něco zarazit,“ pokračovala.

„Chci, aby zaznělo, že je mi to moc líto, protože já si Karlose vážím nesmírně a počítala jsem s tím, že to přijme jako nadhled, lehkost, žert. Prostě mě to teď mrzí. Dávám to sem, zapálila jsem si cigaretu a musím to říct veřejně. Je mi to líto a dneska bych to škrtla,“ skončila své instastories Tereza a většině fanoušků z jejího prohlášení možná zůstala vráska na čele.

Video
Video se připravuje ...

Karlos Vémola a Lela Vémola David Turek, Elmer Carvalho

Je totiž otázkou, jak na tuto omluvu slavný bijec MMA se svou prchlivou povahou zareaguje a jestli vůbec dokáže přijmout Terezino upřímné vyznání.

Fotogalerie
59 fotografií