Richard Genzer se v karlínské hale objevil mezi prvními a sám, protože už delší dobu netvoří pár s přítelkyní Pavlou. Možná proto hledá tak trochu berličku ve sklenkách s alkoholem. Nejinak tomu bylo na Slavících, kde od první chvíle nepustil drink z ruky.

Také to bylo v rozhovoru na afterparty hodně znát, sotva artikuloval a v podstatě nedal souvislou větu dohromady. Jak můžete slyšet ve videu níže, Richard hodně opakoval, že má rád českou hudbu a že měl rád Hanu Zagorovou, ale hlavu a patu už jeho sdělení příliš neměla…

Ale bavič to bral s humorem a vlastní upřímností, při odchodu vyřvával: „Jsem ožralej, jsem ožralej a jdu do Dlouhý pít. Kdo jde se mnou?“ I když mu mluvení dělalo problém, chůzi měl celkem pod kontrolou.

Video
Video se připravuje ...

Richard Genzer David Turek, Elmer Carvalho

Veselo bylo i u stolu, kde seděli ocenění zpěváci Marek Ztracený (37), Richard Krajčo (45) a Vojta Dyk (37) v doprovodu svých partnerek. Kromě vody, která byla na každém stole, tam dámy popíjely šumivé víno a pánové si donesli vlastní zásoby. Podle lahve to vypadalo na domácí pálenku.

Muzikanti znalí života tušili, že vodou své úspěchy ani neúspěchy dostatečně nezapijí, a tak vsadili na své zásoby. Netajili se tím ani během přímého přenosu, když cinkali panáky o sebe, zatímco jeden z nich přinesl ke stolu Slavíka. Nakonec se jich tam sešlo hned pět!

Marek Ztracený dostal ocenění za oblíbenou píseň a pak zlatého v kategorii zpěvák, Richard Krajčo bronzového za kapelu Kryštof a posléze bronz v kategorii zpěvák a Vojta Dyk si odnesl stříbrného Slavíka rovněž za zpěváky.

Fotogalerie
90 fotografií