Není to tak dávno, co se na veřejnost dostala mrazivá zkušenost herečky Evy Jeníčkové, kterou napadli čtyři pitbulové. Zdravotní komplikace si nebohá žena nese dodnes a podstupuje také finančně náročnou léčbu, na níž shání peníze prostřednictvím portálu charitativní organizace GoFundMe.com. I proto se nyní všichni polekali, když na instagram vyvěsila fotky s děsivě krvavým obličejem.

Zdevastovaná tvář krásky, kterou proslavily role neodolatelné Mariky v obou dílech komedie Sněženky a machři či vilné Vendulky utěšitelky ve filmové sérii veleúspěšných Básníků, vyvolala řadu otázek. Jde jenom o halloweenský make-up, vzhledem k tomu, že snímek zveřejnila po 31. říjnu, anebo se děje v jejím životě něco vážnějšího? Stala se snad obětí nějakého dalšího útoku?!

Video
Video se připravuje ...

Eva Jeníčková není žádná stydlivka: Takhle ukázala prsa před kamerou! INT

Jeníčková však objasnila, co stojí za její hororovou vizáží. Jde o „flashback z televizního seriálu Modré stíny“, kde si zahrála. „Vzhledem k tomu, že jsem dnes zbitá z mé fyzické terapie, vyjadřuji svůj stav i navenek, prostřednictvím těchto obrázků!!! Ano, takhle se cítím,“ vtipkovala herečka, jež děkovala maskérovi Renému Stejskalovi (68), který tyto realistické modřiny vytvořil.

Fotogalerie
58 fotografií