Velký šok pro Zlatu Adamovskou a další herce přišel, když se zjistilo, že neznámá žena v místnosti není tulačka, která si spletla dveře, ale bývalá dětská hvězda a herečka Yvetta Kornová!

Málokdo by jí to mohl mít za zlé, protože Yvetta Kornová vypadala opravdu zbídačeně. Jako kdyby se na ní za dlouhá léta podepsal nezřízený způsob života v podobě drog a alkoholu. V kombinaci s velmi špinavým oblečením a šmouhami po tvářích na první pohled skutečně vypadala jako bezdomovkyně.

Nic není ale tak, jak se zdá být

„Yvetta v seriálu hraje bezdomovkyni společně s Martinem Dejdarem. Byl záměr ji ukázat, jak vypadá v seriálu. Takhle špinavě v reálu nevypadá,“ řekl Blesku režisér seriálu Tomáš Magnusek.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Korn (69) si v muzikálu Doktor Ox sahá na dno sil! Už mi docházejí síly. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Pravdou je, že ji kromě Jirky Krampola, který ji zná od dětství, nikdo z pozvaných herců nepoznal a opravdu si většina myslela, že je to skutečná bezdomovkyně,“ dodal Magnusek, jenž do seriálu obsadil další hvězdy, jako jsou Ladislav Ondřej, Ivan Vyskočil, Jindřich Žampa, Natálie Grossová, Štěpán Tuček, Adam Kraus, Hana Čížková nebo Jana Krausová.

„Před lety jsem Yvettu našel a pravidelně ji do svých filmů obsazuji,“ říká režisér.

Fotogalerie
46 fotografií