Již popáté se v pražském Divadle na Vinohradech konala velkolepá show Roztančené divadlo aneb Když hvězdy tančí plná známých osobností a tanečníků. Na divadelních prknech ze sebe potili krev. Osm dvojic diváky pobavilo svými tanečními kroky, zvedačkami, ale i grimasami, které u tance dělali.

Představila se dvojice herečka Aneta Krejčíková & Štěpán Dostál, herečka Anna Fialová & Daniel Kecskeméti, herečka Dana Morávková & Daniel Jurča, herečka Nicola Ďuricová & Adam Koutek, herec Richard Trsťan & Vanda Dětinská, herec Tomáš Dastlík & Veronika Jirků, zpěvák Martin Schreiner & Eliška Stehnová a herec Martin Kraus & Veronika Šmiková.

Ze všech jmenovaných měla výhodu jen Dana Morávková, která si taneční kreace natrénovala už v roce 2012 v soutěži StarDance. A že si to její tělo zapamatovalo! Se svým tanečníkem létala po jevišti jako pírko, a dokonce předvedli parádní zvedačku do vzduchu. Danielu Jurčovi se na rameni prohla v zádech. Morávková zřejmě zužitkovala zkušenosti i z mládí, kdy byla krasobruslařkou.

To herečky Aneta Krejčíková a Anna Fialová se do tanců vrhly s drsnými tvářemi a s přesnými pohyby. A zatímco ostatní dámy měla dlouhé a rozevláté šaty, Fialová zvolila titěrné kraťásky a síťovky, ve kterých předvedla svá potetovaná stehna a pevný zadek.

Nejvíc se však asi zapotil muzikálový zpěvák Martin Schreiner, když ho jeho tanečnice Eliška Stehnová pořádně roztočila. Tanec ale miluje a dokázal, že pohyb pro něj není problém a tancovaní už vůbec ne. 

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková odmítla operaci očí! Jedna věc ji zarazila. Markéta Reinischová

Fotogalerie
30 fotografií