Bylo to velmi dojemné loučení. V americké verzi StarDance byla Selma Blairová horkou favoritkou na vítěze, jenže v pondělním díle si zatančila naposledy. Poté, co se svým tanečníkem předvedla nádherný waltz, oznámila porotě a všem divákům, že v soutěži končí.

„Vycouvat ze soutěže je pro mě těžké, protože tu chci být,“ přiznala emotivně po svém posledním tanci. „Ale jako matka a někdo, kdo chce reprezentovat lidi, kteří nemají tolik příležitostí, vím, že s některými okolnostmi zkrátka nic nenadělám. Budu v pohodě,“ svěřila se uplakaná Blairová.

Za její odchod může roztroušená skleróza, která jí byla diagnostikována před 4 lety. „Celou dobu mě lékaři kvůli mojí nemoci bedlivě sledují. Byla jsem na testech a výsledky ukázaly, že v soutěži nemohu pokračovat. Snažila jsem se, jak jsem mohla,“ přiznala nešťastná herečka, co si zahrála i ve filmu Hellboy.

Náročné tréninky byly pro ni vyčerpávající, a kdyby v nich pokračovala, mohlo by to vážně poškodit její tělo. Už od roku 2018 se Selma objevuje na veřejnosti s holí nebo v přítomnosti vodícího psa. A to pro případ, kdyby jí přestaly fungovat nohy. Tak jak se to stalo před lety, než jí byla nemoc zjištěna. S pokorou se Blairová známá z Pravé blondýnky vrací zpět k rodinnému životu a péči o svého jedenáctiletého syna Arthura.

 

Video
Video se připravuje ...

Introducing, Selma Blair: Dokumentární snímek o boji Selmy Blair s roztroušenou sklerózou 

Fotogalerie
31 fotografií