V září roku 2017 prožil muzikant Šimon Bílý nejhorší chvíle svého života. Jeho půvabnou manželku Denisu (†26), kterou si bral ve svých 21 letech, porazilo na přechodu pro chodce auto. Srážka to byla bohužel fatální a mladá žena svým vážným zraněním podlehla. Jak se říká, největším lékem na každou bolest je čas, a tak se Bílý ze skonu své paní oklepal, našel si novou lásku, oženil se, v lednu 2020 se stal otcem… a zdálo se, že to nejhorší už má „vybrané“ dopředu.

Jenže jak už to bývá, člověk míní, Pánbůh mění. Bubeníka skupiny Mirai zasáhla další tragédie. V sobotu 8. října totiž sdílel na sociální síti hudebník černobílou fotku se svým tatínkem, kterého nazval svým hrdinou. „Někdy jsi mě musel mít za pořádného exota. Proto ten pohled na moje nepovedené dredy,“ okomentoval snímek, na němž si skutečně jeho otec nedůvěřivě přeměřuje synův neobvyklý účes. „Ale vím, že jsi mě měl rád… Já tebe taky, táto…“ dodal Šimon.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Denisy Bílé (†26): Se zemřelou hudebnicí se smuteční hosté rozloučili vypuštěním balónků do nebe. Soňa Molatová

Pod smutným příspěvkem se to okamžitě začalo množit kondolencemi. Mnoho sil mu přáli nejenom fanoušci, ale i kolegové z umělecké branže. „Ten Vesmír se s tebou nemazlí… Život je timeframe… Pojďme mu ještě dát co proto,“ reagoval na smrt kolegova tatínka zpěvák a kytarista Mirai Navrátil (30). „To je mi moc líto… Byl to zlatý člověk, co jsem měl možnost jej poznat… Drž se,“ vzkázal Šimonovi písničkář Václav Lebeda (30), vystupující pod pseudonymem Voxel.

Fotogalerie
33 fotografií