Zrzka, která je známá z pohádky Čert ví proč či filmů Lída Baarová a Šťastný nový rok, zveřejnila na sociální síti dojemný vzkaz pro všechny své fanoušky. „Miluji,“ napsala ve svém rodném jazyce na instagramu k fotkám, které dávaly tušit, že už svého prvního potomka přivedla na svět.

První oficiální fotky s manželem Jonatánem Pastirčákem, co je od ní o 10 let mladší, by to asi nepropálily, ale ta třetí už ano. Je na ní zachycena malá ručička právě narozeného miminka. Vše navíc v černobílé barvě a zachyceno samotným párem, aby měli navždycky památku a zároveň neprozradili víc, než by sami chtěli.


Veřejnost nejdřív netušila, zda se narodil chlapec, nebo dcera. Stejně tak ani jméno známé nebylo. Obojí ale posléze odhalil manžel Pauhofové Jonatán. „Jsem moc hrdý otec. Hrdý na mé dvě nejodvážnější holky. Táňa a Míla,“ napsal v angličtině na síti.

V komentářích nyní všichni rodičům hojně gratulují. Dokonce i Tánina herecká kolegyně, rovněž rusovláska, Jitka Schneiderová(49). Sama je maminkou, i když její dcera Sofie Anna (16) už je spíše mladá slečna než miminko. 

 

Video
Video se připravuje ...

Táňa Pauhofová (39) v 9. měsíci těhotenství: První slova o miminku a porodu! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
62 fotografií