„Jirka je hodně uklízecí typ,“ uvedla Adéla v rozhovoru pro web eXtra.cz. Má tak štěstí, že na práci není sama. Spíše jí vadí, že nemá tolik času, kolik by potřebovala. „Spíš mě mrzí, že na to nemám čas, takže se hrozím koupelny vždycky. Kdyby sem někdo přišel, to je hrůza...Tak to mezi čištěním zubů narychlo nastříkávám,“ smála se Gondíková.

Co se týče pomoci od Jiřího, možná si někdy lépe poradí bez ní. „Já uklízím hrozně ráda, když jsem doma sama. Nikdo mi do toho nemluví ani nic neorganizuje. Ale když jde o velký úklid, dělám u toho obrovský bordel. Z každé skříňky vyndám věci, sedmkrát mám každou věc v ruce a pak si stejně řeknu, že by se ještě mohla hodit,“ popisuje hvězda primáckých seriálů Sestřičky Modrý kód či 1. Mise.

„ Ale když jde jen o luxování, to děláme třeba stokrát za den. A baví mě žehlení. Mytí nádobí zvládám nějak za pochodu,“ popisuje Gondíková, která teď na Primě teď uvádí pořad Můj muž to dokáže, který moderuje s Vojtou Urbanem.

Luxovat musí doma s Langmajerem asi víc, jelikož si těsně před lockdownem pořídili fenku zlatého retrívra jménem Maybe. Tu sice oba milují, ale je zkrátka pravda, že z takového pejska jsou chlupy všude, což jistě potvrdí každý správný pejskař.

Adéla také němou tvář obvinila z toho, že jim doma mizí ponožky. „Ponožky... to je velkej problém. Jiří to ale nedělá. To je chyba našeho psa, protože když je vyperu a dám k sobě, což nesnáším, tak je pak složím do lavoru a odnesu. Pak přijde pes a odnáší to a někam to zakopává. Ponožky mě hrozně rozčilujou,“ posteskla si s tím, že radši chodí naboso.

Teď navíc čekala rodinu včetně jejího chlupatého člena velká zkouška v podobě dovolené. „Pejsek s námi byl celé tři neděle, chodil s námi na snídaně i večeře. Ona hrozně nesnáší jízdu v autě. Jela s náma v autě osm hodin," dodala pro eXtra.cz Gondíková, jak to všechno skvěle zvládli.  

 

Video
Video se připravuje ...

Adéla Gondíková: Jirka by do toho nešel, ale 100 tisíc by ho nakonec zlomilo 

Fotogalerie
97 fotografií