Není to poprvé, co Danielu postihla bolest v rameni. V roce 2020 několik měsíců řešila ostrou bolest v rameni a v dalších kloubech a myslela si, že za to může její závislost na kávě. Ale ne. 

Stačilo jedno pořádné vyšetření a příčina jejích bolestí je odhalená. „Víte, jak jsem si stěžovala na bolavé rameno? A myslela, že je to od kávy? Prd! Zmrzlé rameno je to,“ prozradila modelka a všechny vyděsila fotkou v tílku, které odhalilo podlitiny. „Ale díky fyzioterapii (ano, z toho jsou ty modřiny) a esenciálním olejům se to konečně lepší!" radovala se Peštová

Video
Video se připravuje ...

Dokonalý Daniela Peštová a Pavol Habera prozradili: Takhle to chodí u nás doma! Markéta Reinischová

Bohužel se bolest a podlitiny opět vrátily. Ale v takové síle, že partnerka Paĺa Habery nemůže v noci spát. Nezbývá tedy než opět vyhledat odborníka. Pohled na její odhalená záda s modřinami není hezký...

Poprvé se se svými problémy fanouškům svěřila už v roce 2019. Fyzioterapie jí dříve pomáhala, i když po ní mívala podlitiny. Teď se ale přiznala, že její nesnáze neustoupily, ba naopak. „Další noční můra zmrzlého ramena,“ připsala k nejnovější fotce s několika modřinami.

Syndrom zmrzlého ramena

Toto onemocnění ramenního kloubu nemá vždy zjevnou příčinu, ale významně omezuje hybnost ramena. Je to dlouhodobá záležitost, může trvat i několik let. Charakteristická pro tuto nemoc je výrazná bolestivost a ztuhnutí ramena se známkami zánětu.

Fotogalerie
52 fotografií