Akce Anděl mezi zdravotníky se hvězdami jen hemžila. Dorazila dokonce i dcera prezidenta republiky, Kateřina „Kate“ Zemanová (28). Ozdobou večera se ale mezi slavnými dámami tak trochu nečekaně stala dcera herečky Lucie Zedníčkové

Okouzlený Vojtko

Sedmnáctiletá Amelie, která se vydala v matčiných stopách a taktéž se věnuje herectví, si oblékla jednoduché „malé černé“ šaty a černé lodičky. Půvab dospívající studentky přitom neunikl muzikálovému matadorovi Marianu Vojtkov, který po ní házel zálibné pohledy a laškovně se k ní vinul. 

Opět single

Amelie, která se objevuje například v lékařských seriálech na Primě, se nedávno rozešla s přítelem, a je tak opět k mání. „Já nemám přítele. Jsem sama,“ prozradila Blesku na konci července. Slibný vztah se sympatickým Sebastianem letos v létě po dvou letech skončil.  

Zdá se, že na obzoru zatím nikdo nový není. „Uvidíme, kam mě osud dovede. Až přijde někdo, kdo mě bude stoprocentně podporovat v tom, co dělám, tak se třeba někomu otevřu,“ svěřila se. Na prince na bílém koni prý mladá kráska nečeká. „Velmi dám na první potkání a beru lidi takové, jací jsou. Dokážu mít ráda člověka i s chybami. To, že někdo není takový, jak bych si ho z tisíce procent představovala, není vůbec žádný problém. Jsme lidi a jsme jiní,“ tvrdí Amelie.

Bývalý ji učil zodpovědnosti

S expřítelem herečka strávila dva roky a navzdory nízkému věku spolu už i bydleli. Některým rodičům by se to mohlo zdát na výlet z hnízda ještě brzy, Lucie Zedníčková si ale vztah dcery nemohla vynachválit!

„On ji uklidňuje, je velmi zodpovědný a ona se to od něj učí,“ rozplývala se pro Blesk loni na podzim. „Zaplaťpánbu, že má takového kluka, jakého má,“ pochvalovala si tehdy máma. 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Dospívající dcera Lucie Zedníčkové Amelie (17): O odchodu z konzervatoře, plánech na léto i budoucnosti Kisa Cisarova, Elmer Carvalho

Fotogalerie
136 fotografií