Po dlouhé době se skrze oficiální sociální sítě zpěváka Karla Gotta ozvala vdova Ivana. Ta v sobotu vyjádřila soustrast pozůstalým devítinásobné Zlaté slavice Hany Zagorové, která zemřela tento pátek.

„Na Hanku budeme vždy s láskou vzpomínat jako na okouzlující, milující, pokornou, elegantní, chápavou a přátelskou bytost s báječným smyslem pro humor. Výjimečnou a talentovanou zpěvačku, která za sebou zanechala ohromný hudební odkaz. Jsem vděčná za každou společně strávenou chvíli. Štefanovi a rodině vyjadřuji nejhlubší soustrast. Haničko, děkuji Ti za vše, sbohem. Ivana s rodinou,“ znějí srdcervoucí slova ženy, která sama bezmála před třemi lety poznala, co to je ztratit kvůli nemoci osobu z nejmilovanějších.

Den před Ivanou se ke smrti Hany Zagorové vyjádřila i nejstarší Slavíkova dcera Dominika Gottová (46). „Ve Finsku jsem si přečetla zprávu o smrti Hanky Zagorové. Je to pro českou hudební scénu obrovská ztráta. Tatínek měl paní Hanu moc rád a myslím, že už si teď mají o čem tam nahoře povídat,“ připomněla i ona letité přátelství legend československé populární scény.

Video
Video se připravuje ...

Hana Zagorová (†75): Její velká vítězství a nejtěžší životní zkoušky Videohub

Fotogalerie
65 fotografií