Pavlína na Costa Ricu odletěla se svým synem, nejlepším přítelem a kmotřenkou. „Chci načerpat energii v té nejlepší společnosti a na mém oblíbeném místě,“ pochlubila se cestou letadlem modelka.

Byl to opravdu týden různých překvapení, který si celá partička užila. „Hodně slunce, džungle, oceánu, bazénu, dlouhých večeří, spousty přečtených knih a samozřejmě výsměchů opice George. On a jeho 4 přátelé se dnes ráno objevili na naší verandě.“

Video
Video se připravuje ...

Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

„Zdálo se, že shánění potravy má na starosti George, a zatímco jsme byli zaneprázdněni obdivováním jeho přátel na jedné straně domu, George se vloupal dovnitř a ukradl banán z kuchyňské linky! Drzá opice!“ okomentovala řádění opičáka Pořízková.

A nebyl to jediný „souboj“ s přírodou, který zažila. „Pokoj mé přítelkyně napadli 'čistící mravenci'. Doslova jí jednoho rána zaplavily pokoj, postel, zavazadla, zkrátka VŠECHNO. Vynesli každé smítko mrtvého hmyzu a o čtyři hodiny později byli pryč, jako by nikdy neexistovali. Nechala jsem jim spropitné v hotovosti,“ dodala kráska, která své sexy křivky vystavila v bikinách. Postavu má pořád neskutečnou.

Fotogalerie
57 fotografií