Na premiéře filmu Elvis mapujícím hvězdnou kariéru slavného krále rock'n'rollu se Anička Slováčková objevila s výrazně zesvětlenou hřívou a ofinou, díky čemuž vypadala trochu jako česká dvojnice jen o facku mladší americké zpěvačky a skladatelky Billie Eilish (20). Nikoho ale nejspíš nenapadlo, že odbarvené vlásky jsou teprve mezikrokem k nové, podstatně barevnější image!

Dcera saxofonisty Felixe Slováčka (79) a herečky Dagmar Patrasové (66), známá mimo jiné i díky seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, se teď pyšní růžovo-fialovou ofinou! K Aniččině stylu, kdy dívčí šatičky často kombinuje s riflovou nebo koženou bundičkou, se to hodí báječně - celé je to takové punkové. Proměnu talentované zpěvačky ocenila i muzikálová pěnice Nikola Ďuricová (27): „Anička má teda hustý vlasy!“ napsala na instagram.

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu! Gabriela Maryšková

Nový účes vtipným způsobem představila Anička i svým fanouškům. Zveřejnila dvojici snímků, které byly pořízeny „5 minut před koncertem“ a pak „5 minut po návratu z párty týdne. BALANC!!!“ vtipkovala u momentek. Na jedné byla dokonale nalíčená a nastajlovaná, na druhé je rozcuchaná, v mikině a v kalhotách, co vypadají jako od pyžama. „Pořád kočka,“ ujišťovali ji však její věrní.

Fotogalerie
90 fotografií