Kdo by čekal, že se u slovenské herečky Lenky Vacvalové bude instagramový profil hemžit fotkami z filmových premiér, divadelních představení a placené spolupráce, jak je tomu u většiny žen našeho showbyznysu, ten by byl na velkém omylu. Tato dáma se totiž zaměřuje kromě herectví i sport a zdravý životní styl, věnuje se běhu i šplhání po horách, a tak více nežli fotek v negližé a s vyvaleným poprsím u ní najdete snímky v lyžařské bundě a s námrazou ve vlasech - což je vlastně vedle všech těch věčně svlečených celebrit příjemnou změnou.

Ovšem výjimka potvrzuje pravidlo - jako jeden z jejích posledních příspěvků Vacvalové, z něhož se museli mnozí její příznivci zatetelit radostí. Krásná zrzka, co zazářila například v Soudkyni Barbaře nebo Ordinaci v růžové zahradě 2, totiž sdílela neskutečně rajcovní momentku, ze které se až tají dech.

Je na ní zachycená, kterak leží v horské říčce v severní Itálii, v Cheneil v oblasti Valtournenche, hledí do objektivu, za nímž podle všeho stál její (novo)manžel, fotograf Jan Poláček (38), lehce se usmívá... A celé je to kompozičně i barevně zcela dokonalé, jako nějaký obraz - třeba Ofélie.

VIDEO: Zrzavá Lenka Vacvalová prozradila dvě věci, které miluje! Budete se divit!

Video
Video se připravuje ...

Zrzavá Lenka Vacvalová prozradila dvě věci, které miluje! Budete se divit! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

„Udělej si tisíc nahých fotek. Nyní. I když si možná myslíš, že nevypadáš zrovna dokonale. Že máš něco příliš velkého, nebo příliš malého… Tak nějak však tuším, že jednou přijde den, kdy se na ně budeš dívat mnohem laskavějšíma očima a řekneš si: 'Ach, krásné. Opravdu jsem vypadala jako umění. A to přece nemá vypadat prvoplánově…'“ motivovala u povedeného snímku Vacvalová své followery.

Nebo spíše followerky, které mají ve zvyku řešit své nedokonalosti, aniž by si vážily toho, co mají...

Fotogalerie
69 fotografií