Rusovlasá kráska Lenka Vacvalová na sebe sice upozornila jak rolí v Ordinaci v růžové zahradě, kde se stala vášnivá partnerkou Martina Stránského (52), tak i podivným flirtem s Josefem Koktou (65), jemuž lovila v rozkroku, v reálu však o takovou dračici nepůjde. Často sdílí na sociálních sítích své túry a výšlapy na nejrůznější hory a hlavně – je šťastná po boku jednoho jediného muže, s nímž o víkendu uzavřela sňatek.

Mladá paní Poláčková se nyní pochlubila na instagramu vymazlenými detaily ze své veselky – například svatebním dortem s motivem hor, nádherným focením uprostřed Tater, anebo svými svatebními šaty, které, jak se svěřila, si dokonce sama navrhla.

„Vymyslela jsem si pohádkové šaty symbolizující jednoduchost, zimu, sníh a hlavně přírodu. Zadní stranu šatů jsem věnovala našemu vztahu a nechala jsem na ni vyšít místa klíčová pro náš vztah – Gerlach, Borišov, Matterhorn…“ popisovala nadšeně.

VIDEO: Zrzavá Lenka Vacvalová prozradila dvě věci, které miluje! Budete se divit!

Video
Video se připravuje ...

Zrzavá Lenka Vacvalová prozradila dvě věci, které miluje! Budete se divit! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Výšivky byly samozřejmě vyšity ručně a práce na nich zabrala na 60 hodin. Šaty doplnila přírodu symbolizujícími ‚nárameníky‘ a bílou, květinovou čelenkou. „A tak se pohádka o jaru, které roztaje i ten největší kus ledu, stala realitou…“ dojala se talentovaná herečka na sociální síti – a vy si tu nádheru můžete prohlédnout v naší galerii. Vacvalová totiž ve svůj nejkrásnější den v životě vypadala opravdu jako princezna.

Fotogalerie
90 fotografií