Zatímco média již nějakou dobu neinformují o aktuálních počtech koronavirem nakažených lidí, neznamená to, že by tato nemoc ze dne na den přestala existovat. Naopak, jak se zdá, stane se běžnou součástí každodenního života, a pořád dokáže pořádně potrápit. „Přitáhli jsme si domů covid,“ svěřila se na sociální síti herečka Eliška Bašusová, která se na jaře loňského roku stala maminkou a záhy už zase naskočila do seriálu Ulice coby Bára Klímová.

Podle všeho si choroba vybrala tu nejméně vhodnou chvíli, kdy udeřit. Tedy, on na marodění většinou nemá čas nikdo, ale přece jenom je lepší, kdyby člověk neřešil milion starostí okolo... „Načasování perfektní. Jsme uprostřed stěhování, Kryštof zrovna nastoupil rodičovskou, v naší střešní karanténě je v těhle dnech asi 45°C a ještě ke všemu už ani není cool to mít,“ posteskla si sympatická Eliška.

VIDEO: LESK! z 2. března 2020: Kvůli koronaviru zrušeno natáčení ULICE!

Video
Video se připravuje ...

Kvůli koronaviru zrušeno natáčení ULICE! A nečekané gesto Ivany Gottové. Bára Horáková, Lukáš Červený

Nemocí si prochází se všemi jejími klasickými příznaky - například ztrátou chuti. „Kafe chutná jako teplá voda s pěnou, zmrzlina je jenom studená hmota. Dietka do plavek značka ideál. Naštěstí nás horečky opouštěj a bolesti ustávaj. Postupně nám ale začíná nová výzva - zabavit nevybouřený batole,“ dodala s nadsázkou dcera herce Miroslava Hanuše, jenž naposledy zazářil v minisérii Iveta.

Není to mimochodem poprvé, kdy Eliška řeší covid. Podle všeho se tímto virem nakazila již v dubnu 2020, pozitivní test měla po návratu z lyžování v severní Itálii, v oblasti Tridentsko-Horní Adiže. Tehdy se na čas omezilo natáčení seriálu Ulice. Produkce seriálu poté apelovala na všechny své spolupracovníky, aby v případě, že se vrátili z jakékoliv ze stejně postižených oblastí, je zavčas informovali - aby se nemuselo natáčení pozastavovat.

Fotogalerie
49 fotografií