Jediná dcera blonďaté spisovatelky se na sociální síti jeví jako pěkné kvítko. Na většině snímků pózuje jakožto rozervané „emo“ s cigaretou v ústech a s vínem nebo koktejlem v ruce. Ale první dojem není hlavní, protože Bibiana je vzorná studentka, která studium na anglickém gymnáziu ukončila maturitou. 

Slavnostní akt si její maminka a babička nenechaly ujít. „Taaak, a, finito. BI maturita. Jasně si vzpomínám na jedno listopadové ranko, kdy jsem reálně plakala při představě, že teď mě čeká šestnáct let vstávání v půl šesté. Taaak, už se můžu vrátit k starým zvykům a pročíst, či prospat noc. A, ještě si vytáhla tak dobré otázky, třebas Camuse. Proste štěstííí,“ raduje se pyšná máma své jediné dcery. 

Bára zřejmě nechtěla, aby se na její výstřih upínala pozornost, i když ho ráda ukazuje, tak pozornost přenechala své holčičce. Ta v černém saku předvedla hodně bujný dekolt. 

VIDEO: Bára Nesvadbová překvapila: Nová prsa a nový partner!

Video
Video se připravuje ...

Bára Nesvadbová překvapila: Nová prsa a nový partner! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Radostnou zprávou se Nesvadbová pochlubila na sociální síti a gratulace slavných kamarádek se jen vršily. „A gratuluju. Na ten kar jsem musela. Potřebovali jsme se všichni obejmout,“ napsala omluvně Dagmar Havlová (69), která nemohla chybět na smuteční hostině po pohřbu Josefa Abrháma (†82), jenž 16. května podlehl zápalu plic.

Gratulovala i modelka Pavlína Němcová, zpěvačka Marta Jandová nebo herečka Tereza Brodská

Fotogalerie
35 fotografií