Alice má mladší sestru Andreu Liškovou, která umí vyrábět nádherné dorty a často se svými výtvory chlubí na Instagramu, kde vystupuje pod přezdívkou Cukrařinka. Sestry jsou každá jiná, ale jak je vidět, i přesto (nebo možná právě proto) si dobře rozumí a mají hezký vztah.

Zřejmě tomu tak bylo i před lety, protože se Andrea nyní pochlubila retro snímkem, na němž se spolu s Alicí chystají na mejdan. „Holky pamatujete? Jen ty konce našich oslav byly horší,“ vzpomínala brunetka a oslovila tak nejen svou sestru, ale i další kamarádky, s nimiž se dřív chodily bavit.

Jak odhalila v hashtazích, fotka pochází z 80. let – ostatně jejich divoké oblečení tomu i napovídá. Andrea má na ní šaty a dlouhé visací náušnice, přičemž vlasy má vyčesané nahoru. Alice Bendová zase zkombinovala modrou a zelenou barvu a předvedla model, který by si už dnes asi na sebe nevzala.

Kromě toho měla ještě i melír a ofinku, takže i zde poznáme, že se jedná o retro. Ovšem nutno dodat, že úsměv má Alice pořád stejný a určitě ji tak nebudete mít problém poznat.

Jiná sestra by se třeba zlobila, kdyby na ni někdo vytáhl archivní snímky, ovšem Bendová to vzala s humorem. „Ty konce byly nejhorší,“ potvrdila v komentáři u fotografie a sama se své minulosti zasmála. Od té doby už ale uteklo hodně vody – následovala řada rolí, včetně filmů Sametoví vrazi či Kájínek a seriálů Rodinná pouta, Bazén či Slunečná.

VIDEO: Velké ztráty sexbomby Bendové: Propadlé letenky a zákaz »chalupy«! Kde provětrá vnady?

Video
Video se připravuje ...

Velké ztráty sexbomby Bendové: Propadlé letenky a zákaz chalupy! Kde provětrá vnady? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
43 fotografií