Známá zpěvačka Ilona Csáková, která plnila od počátku koronavirové pandemie sociální sítě nejrůznějšími konspiračními teoriemi a patřila mezi nejhlasitější odpůrce očkování, se rozhodla jít do sebe – a pustit se do hubnutí. Právě časté váhové výkyvy jsou pro ni velice typické, koneckonců vždy to byla žena krev a mlíko, jíž na objemu vizuálně přidával především její naditý dekolt.

Nyní se však na sociální síti pochlubila postavičkou jako lusk – v zajímavě střiženém černo-zeleném outfitu vynikly jak její štíhlé nožky, tak i celkově štíhlejší tělo. A to i přesto, že šlo o model poměrně volný! Změna byla vidět dokonce i v obličeji, který najednou už nebyl tak kulatý jako obvykle. Ohromně jí to slušelo a nejspíš nikoho nepřekvapilo, že se to pod snímky, které sdílela na Instagramu, jenom hemžilo samými obdivnými a pochvalnými komentáři.

VIDEO: Ilona Csáková: Jsem šťastně vdaná a za zábavou jezdím s ženskýma! 

Video
Video se připravuje ...

Ilona Csáková: Jsem šťastně vdaná a za zábavou jezdím s ženskýma! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Často se mě ptáte, jak se mi podařilo shodit těch pár kil. Změnila jsem stravovací návyky,“ vysvětlila Csáková to „kouzlo“, s jehož pomocí zhubla. „Oblíbila jsem si LC stravu, low carb. Je to strava se sníženým obsahem cukru, bez mouky a lepku,“ dodala a rovněž ukázala i některé pokrmy, které si teď v rámci diety dopřává. Kdo by čekal jenom zeleninu, ten by byl na omylu, mezi jídly byly například krásně vypečená žebírka, hamburgery, koláč či dort.

Aniž by si tedy nějak přehnaně odpírala, vypadá teď interpretka hitů Pink, Tornero, Proč mě nikdo nemá rád nebo Láska je láska, kterou před lety nazpívala společně s Lucií Bílou (56), naprosto skvěle – a ještě si evidentně velmi pochutnává. A je už ní téměř jiná žena – ve slovenské show Inkognito, kde se před časem objevila, se všichni diváci shodovali, že ji málem ani nepoznali! Ale to i proto, že má nový, střapatý účes, a v pořadu se navíc velmi neobvykle objevila s výraznými brýlemi...
Fotogalerie
49 fotografií