Společně před mnoha lety vystupovaly - Ivana Gottová (46), vdova po slavném Slavíkovi Karlu Gottovi (†80), zkoušela své štěstí v muzikálu Přízrak Londýna, a spolu s ní zpěvačka Ilona Csáková (51). Tyto dvě nerozlučné kamarádky (Gottová šla dokonce Csákové za svědkyni, když se vdávala) se pak v zákulisí divadla mohly potkávat se zpěvákem Petrem Kolářem, jenž hrál též v různých muzikálech a dodnes se v Hybernii objevuje například v Galileovi. Všechny tři hvězdy mají teď za sebou „krásné setkání“, během kterého vzniklo povedené společné selfíčko.

Od dob, co se Gottová věnovala pěvecké kariéře v roli prostitutky, kterou zavraždí sám Jack Rozparovač, se toho mnoho změnilo. Jakmile tato dáma pověsila zpěv na hřebíček, plně se věnovala svému manželovi a jeho kariéře - a rozhodně to bylo šťastné rozhodnutí. O tom, že poslední roky byla božskému Kájovi skutečnou oporou, ostatně vypráví i dokument Karel. Nyní se stará o jeho pozůstalost a hvězdu svého muže nenechává k radosti mnoha jeho příznivců, co ho stále milují, zhasnout.

VIDEO: Covidové Bez urážky Zuzany Bubílkové: PES se proměnil ve voříška! A protestsong Csákové!

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: PES se proměnil ve voříška! A protestsong Csákové! Zuzana Bubílková, Lukáš Červený

Také Csáková zmizela z prken, která znamenají svět (a že hrála v mnoha úspěšných inscenací, například Kat Mydlář, Kleopatra nebo Golem), a v poslední době plnila jak sociální sítě, tak i přední stránky některých periodik svými konspiračními teoriemi, jimž propadla v době koronavirové pandemie. Pokračovala v nich i po ničivém tornádu, co vloni v létě zpustošilo část Moravy. Tehdy chtěla vystoupit na benefiční koncertu na podporu obětí této katastrofy, byla však odmítnuta. Údajně kvůli tomu, že oznámila svou kandidaturu do parlamentních voleb.

A sám Kolář, jenž snímek pověsil na instagram? Ten vězí ve finančních problémech a potýká se s exekucemi - a aby splatil své četné dluhy, dal do prodeje svou luxusní vilu v Uhříněvsi. Chtěl za ni neuvěřitelných 29 milionů a 950 tisíc korun. Tu však realitní kancelář v polovině března stáhla z prodeje s tím, že se našel vážný zájemce. V této těžké době se mu navíc rozpadl vztah s dlouholetou přítelkyní Lenkou (32), která se od něj odstěhovala přibližně před půl rokem. „Teď jsem s novou přítelkyní,“ prozradil v pořadu Showtime. Pozornost na sebe přitáhl také tím, že nazpíval píseň pro kampaň politického hnutí SPD.

Fotogalerie
52 fotografií