Doktor Středa se rád pohyboval v blízkosti slavných lidí. Jeho reklamou byly osobnosti, které s ním hubly a pak zveřejňovaly své proměny. Asi nejlepší mediální obraz lékaři zajistila herečka Helena Růžičková (†67).

Bylo to v době, kdy kvůli obezitě zemřel její syn Jirka, tedy v roce 1999. Podobné problémy měla i ona. Byla psychicky na dně. Rozhodla se tedy něco dělat a oslovila mě,“ řekl tehdy Středa s tím, že Helena za pár měsíců zhubla 60 kilogramů!

Se svými váhovými výkyvy se v roce 2013 rozhodla poprat i zpěvačka Ilona Csáková (51) a podstoupila tak Středovy hubnoucí metody. Tehdy se jí podařilo shodit během osmi měsíců 10 kilo. Ve stejném roce se do výzvy s nabranými kily zapojil také režisér Tomáš Magnusek (37). Už tehdy vážil 146 kilo a dieta StředaForm mu zajistila stejně jako u Ilony úbytek váhy 10 kilo.

VIDEO: Dagmar Havlová na oslavě Karla Vágnera: Promluvila o svých vnučkách!

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová na oslavě Karla Vágnera: Promluvila o svých vnučkách! Hana Höschlová

Dveře měl otevřené i na Hrad. „Dopadl na mě odlesk i takové osobnosti, jakou byl Václav Havel. Ten nebyl mým pacientem. Pacientkou mého tatínka byla jeho první žena, paní Olga. Já jsem měl možnost pracovat pro nadaci, kterou založila druhá manželka, paní Dagmar,“ napsal Středa na svém webu a doložil společnou fotografií s Dagmar Havlovou (69). 

Když sekl s byznysem s krásou a štíhlostí, vrhnul se na vzdělávání. Euroinstitut v Neprobylicích, který Leoš Středa založil a v areálu i bydlel, je speciální škola zaměřená na praktické vzdělávání klientů pobytových sociálních zařízení. A právě tady ho filipínské přítelkyně našly mrtvého. Lékaře Leoše Středu (†58) zastřelil jeho známý, režisér Boris Procházka (†75), pak zabil i sebe.

Fotogalerie
43 fotografií