Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexbomba Eva Perkausová slaví 28. narozeniny! Jak šel čas s krásnou moderátorkou?

/
  • Sexbomba Eva Perkausová slaví 28. narozeniny! Jak šel čas s krásnou moderátorkou?
    25. března 2022 ● 19:00

    Už v dětství bylo jasné, že se narodila neposedná budoucí hvězda! Dnešní oslavenkyně Eva Perkausová (28) už coby malá holčička věděla, jak pořádně zapózovat, a focení jí nedělalo žádný problém. Ruku v bok, nezbytná kabelka a rošťácký úsměv uměla moderátorka na jedničku a zůstalo jí to dodnes. Na televizní obrazovce se vnadná kráska objevuje už více než 7 let, svých kvalit si je dobře vědoma a především mužští diváci jí leží u nohou.

     

  • 1.

    1998 - Parádnice odmalička

    Ve čtyřech letech začala »trénovat« s prstýnky. Na ten správný model z lásky si ale musela ještě chvíli počkat...

  • 2.

    1998 - Mořská víla

    Plavání trénovala Eva Perkausová už od čtyř let a nadšení z mořských vln jí zůstalo dodnes. Jen nafukovací křidélka vyměnila za sexy plavky, ve kterých vyniknou její dokonalé křivky.

  • 3.

    2000 - Malá modelka

    Malá Evička milovala blesky fotoaparátů. A už od svých šesti let měla nacvičené pózy, ruka v bok krásné moderátorce zůstala i v dospělosti.

  • 4.

    2015 - Velká výzva

    Jako moderátorka se Perkausová poprvé představila před kamerou v pořadu o společenském dění Top Star. Pro tehdy začínající slečnu, co měla zkušenost jen z malé filmové role modelky, to byla velká výzva. Sexy blondýnka ale diváky zaujala a její popularita vylétla strmě vzhůru.

  • 5.

    2017 - Sexsymbol

    Nepřehlédnutelných vnadů moderátorky si samozřejmě všiml i nejznámější pánský časopis a Eva nafotila hodně žhavé snímky pro Playboy. Přes noc se tak blondýnka stala snem mnoha mužů, ale měli smůlu...

  • 6.

    2018 - Zasloužené povýšení

    Zvýšený zájem o Evinu osobu samozřejmě neunikl ani její mateřské televizi. Prima se rozhodla nahnat sledovanost v hlavním vysílacím čase a povýšila Evu na moderování Hlavních zpráv, kde se jejím parťákem stal desetibojař Roman Šebrle (47).

  • 7.

    2022 - Parťáci

    Moderátorská dvojice si sedla natolik, že jsou přátelé i v soukromém životě. A po přechodu na novou stanici CNN Prima News spolu vesele pokračují. Před kamerami se chovají vždy jako profíci, ale ze zákulisí občas Eva ráda sdílí, jak svého parťáka něčím napálila nebo v nestřežené chvíli vyfotila.

  • 8.

    2022 - Tajná svatba

    Sen mnoha mužů se rozplynul, když Eva letos v lednu přijela už jako mladá paní z romantického ostrova Mauricius, kde řekla »ano« svému vyvolenému Ivanovi Heckovi (38). Manželé tak stihli svatbu do roka a do dne od zásnub a ještě si to chvilku po příletu nechávali jako tajemství. Zářivý prsten na levém prsteníčku ale na televizních obrazovkách vše prozradil.

    VIDEO: Eva Perkausová o Jágrovi: Jak to bylo s jejich „aférkou“?

    Video
    Video se připravuje ...

    Eva Perkausová o Jágrovi: Jak to bylo jejich "aférkou"? David Turek, Jan Jedlička

    Fotogalerie
    47 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy