Místo cachtání v moři proto Felix objevoval krásy tohoto větrného Kanárského ostrova a chodil po památkách.

Tajné přání

Sáhl si dokonce na krále Guise a Ayose. Dotyk s přirozením soch bývalých králů prý přináší štěstí. „Je to tak, že on ví, co nejvíc potřebujete a splní vám to. To přání tedy nevyslovujete vy, protože on ví víc,“ vysvětlil Slováček. Na nečekané »větrné hůrce« byl s ním i bratr Jaroslav, bývalý pilot Československých aerolinií, nyní letecký instruktor.

Zánět dutin

Dovolenou trochu zkomplikoval zánět dutin, který potkal Dádu. Přivezla si ho i do Prahy a sháněla účinné kapky do nosu. „Nemohu pořádně dýchat a trvá to už dlouho,“ postěžovala si Patrasová. „Proto taky nikam nechodím. A zprávy posledních dnů jsou tak smutné,“ dodala herečka a zpěvačka.

Vzpomínka na Gotta

Po návratu z Fuerteventury naskočil Slováček hned do pracovního procesu. Čeká ho s Leonou Machálkovou (54) a Ondřejem Provazníkem (25) turné Zpátky si dám tenhle film 2022, věnované vzpomínce na Karla Gotta (†80). „Na Karla myslím často. Teď když zemřel kolega z Láďovy kapely Honza Žižka, ještě víc. Zůstal jsem vlastně jediný, kdo ještě hraje,“ svěřil se Felix smutně.

Shodil už 7 kg

Felix se také rozhodl, že pro sebe něco udělá a už zhubl 7 kilo. Hlídá si, co jí a ještě se k tomu hýbe. Jednou týdně si ho podává trenér v posilovně. „Všechno oblečení je mi velké,“ raduje se Slováček, který má fitko i doma v ložnici.

VIDEO: Nerozhodná Dáda Patrasová: Ostrá slova o Felixovi! A Valentýn slavila s Italem Vitem 

Video
Video se připravuje ...

Nerozhodná Dáda Patrasová: Ostrá slova o Felixovi! A Valentýn slavila s Italem Vitem Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
38 fotografií