V egyptské Hurghadě je právě teď největší koncentrace krásek na metr čtvereční! Probíhá tam totiž soutěž Top Model of the World, jíž se účastní i zástupkyně České republiky - modelka Natálie Kočendová. Držitelka titulu Miss International pro rok 2020 si zde užívá každou minutu - jak je patrné z jejího instagramu. Ostatně už při odletu na sociální síti hlásala, že takováto mezinárodní soutěž krásy je událostí, „na kterou čekala celý život“.

Nikdo by rozhodně na první dobrou neřekl, že takhle půvabná mladá žena má za sebou velice těžké životní období - v září 2020 přišla v šestém měsíci o miminko, které čekala se svým partnerem, známým barberem Lukášem Valčihou (32), jenž si říká Laky Royal. Na soutěži krásy je na jejím obličeji neustále k vidění široký úsměv, ať už třeba cvičí jógu, hraje tenis, fotí se v bikinách anebo třeba paří s ostatními Misskami na party.

VIDEO: Miss Kočendová po potratu chlapečka šokovala: S partnerem chtějí 4 vlastní děti a 2 adoptované!

Video
Video se připravuje ...

Miss Kočendová po potratu chlapečka šokovala: S partnerem chtějí 4 vlastní děti a 2 adoptované! Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Styling, jímž se v Egyptě pyšní, vychází z hlavy Taťány Makarenko (32), což je česká modelka ukrajinského původu a zároveň zakladatelka a ředitelka Miss Czech Republic.

Pro Kočendovou vybrala outfity výrazné a nepřehlédnutelné - o čemž se můžete přesvědčit v naší galerii. Červená nebo výrazně zelená barva jí opravdu sekne, a nikoho nejspíš nepřekvapí, že podle zahraničních médií patří už teď mezi žhavé adeptky na vítězství... Držme jí palce!

Fotogalerie
138 fotografií