Aktuálně se Helena Houdová nachází v Egyptě, kde se společně s dalšími podobně naladěnými ženami, které si za tuhle dovolenou jaksepatří zaplatily (a dokonce měly možnost i využít možnosti platby na splátky...), věnuje meditování a nejrůznějším rituálům. Dění na Ukrajině kupodivu ani tuto dámu, která žije na Bali ve své bublině, jíž se nedotkla ani koronavirová pandemie, nenechalo lhostejnou, a přispěchala na sociální síti s prapodivným vyjádřením.

Podle ní za válčení může znecitlivění a odosobnění od našich těl a sexuality. „Každý si může vybrat. Když jsem propojen sám se sebou, tak už nenásleduju Putiny, nenásleduju autority zvenčí, nenásleduju vlády, nenásleduju korporace, ale následuju to, co cítím uvnitř sebe - a podstatou každého člověka je láska,“ hlásila na instagramu poté, co zahlédla bílou holubici. Každý má podle ní v sobě jiskru, a její zažehnutí a následné světlo, které vznikne, je způsobem, jak dosáhnout míru. 

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

„Války neskončí, dokud si sami v sobě nedovolíme napojit na vlastní jiskru světla, na svou autentickou sílu, na své srdce, v kterém neseme lásku a soucit. A kde leží i naše posvátné NE. Nechť je temnota dnešních dní viděna a slyšena skrze naše otevřená srdce,“ apelovala na své fanoušky, respektive fanynky. A našly se i takové, které s ní souhlasily a cítily to docela stejně. Ovšem mnohem větší procento komentujících se zdálo být jejím poselstvím pobouřeno a znechuceno. „Mlčeti zlato,“ připomínali někdejší Missce.

„Pošlete to prosím ženám na Ukrajině, toto si fakt rády poslechnou. A zdalipak to už někdo řekl i Putinovi? přidávali se další. „To snad nemyslíte vážně, tohle je dno. Chápete, že tam umírají lidé, a vy tady říkáte naprostý blbosti? Možná by stačilo, kdyby si ženy utíkající z Ukrajiny prostě nakoupily kurzíky a staly se bohyněmi, že? Doufám, že aspoň ty peníze, které jste sebrala důvěřivým ženám za ty vaše pochybný kurzy, pošlete na humanitární pomoc.“ Někteří se dokonce uchýlili i k vulgaritám.

Valná většina negativních reakcí sice „záhadně“ z profilu Houdové zmizela, jelikož je kněžka patrně promazala, vy se na ně ale můžete podívat do naší galerie.

Fotogalerie
68 fotografií