Blonďatá kráska Gabriela Gunčíková sice v roce 2011 skončila za Lukášem Adamcem (34) druhá, Česko Slovenská SuperStar ale i tak změnila její život o 180 stupňů. 

Raketový start

Talentovaná mladá dívka se podobně jako řada dalších díky soutěži dostala do povědomí veřejnosti a dokázala toho využít natolik šikovně, že si rychle vybudovala úspěšnou kariéru. Už v roce 2011 získala Slavíka jako objev roku, o rok později vydala album Dvojí tvář a pravidelně vystupovala v muzikálu Kleopatra a v roce 2013 vydala další album s názvem Celkem jiná, na kterém se objevily i písně, které sama složila. 

Gábina ale neusnula na vavřínech a rozhodla se na sobě dál pracovat. Oslovila amerického hlasového lektora Kena Tamplina (58) a nastoupila do jeho Ken Tamplin Vocal Academy. První lekce probíhaly ještě přes Skype, nakonec ji ale pozval k sobě do Kalifornie a postupně se z nich stali blízcí přátelé. Dnes je šikovná Gabriela dokonce tváří jeho akademie. 

Z USA zpět do Evropy

Díky Tamplinovi bylo pro Gábinu o poznání snazší nastartovat kariéru i za hranicemi. Dostala se do kapely Trans-Siberian Orchestra, se kterou v roce 2016 odjela turné po západním pobřeží USA. Tehdy se také opět připomněla i českým fanouškům, když reprezentovala Českou republiku v Eurovizi ve Stockholmu. 

Nakonec ale Spojené státy přece jen opustila a vrátila se do Evropy, i když Česko přece jen prozatím nechala za sebou. V současnosti žije Gábina v Londýně. A ačkoli si své soukromí zpravidla střeží a příliš sdílná nebývá, nedávno udělala výjimku a na sociálních sítích ukázala svůj londýnský byt! Je zjevné, že si to umí udělat hezké. 

VIDEO: Eurovizi sice nevyhrála, ale i tak to v klubu rozpálila! Takhle válí Gunčíková!

Video
Video se připravuje ...

Eurovizi sice nevyhrála, ale i tak to v klubu rozpálila! Takhle válí Gunčíková! Facebook

Fotogalerie
54 fotografií