Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Plážová akrobacie slavných českých krásek: Mašlíková, Verešová, Rolins a Pártlová chtěly napodobit sexbombu Perkausovou

/
  • Plážová akrobacie slavných krásek!
    19. ledna 2022 ● 14:24

    Místo sexy pózy můžou vzniknout i úsměvné fotografie. Propracovaný akrobatický kousek moderátorky Evy Perkausové (27) a jejího statného snoubence Ivana Hecka (39) napodobují stále další a další české celebrity...

  • 1.

    Hana Mašlíková (39), modelka - Byla první

    Průkopnicí tzv. akroyogy s partnerem je právě Hanka. Před lety, kdy dnes už manžel André Reinders (40) působil pouze jako modelčin osobní trenér, zkoušeli na plážích krkolomné pozice, ke kterým je přeci jen důležitá velká důvěra v druhého člověka. Modelka s Andrém se postupně vytrénovali až k zamilovanosti, svatbě a společnému synkovi Andreasovi (4).

  • 2.

    Martina Pártlová (42), zpěvačka

    „Když dva dělají totéž, není to totéž. Jsem si to taky chtěla vyzkoušet, viď, ale nějak jsem nepřišla na to, jak to Eva dělá,“ popsala Martina své první pokusy s partnerskou akrobacií. „Takže jsme klasicky najeli na létajícího Čestmíra, štěstí, že jsem tě nezlomila,“ dodala se smíchem Pártlová, která tráví první dovolenou nejen s Josefem, ale i s jejich sedmiměsíční dcerou Stellou.

  • 3.

    Dara Rolins (48), zpěvačka

    Na své vysportované postavě si Dara hodně zakládá a ráda předvádí vyrýsované svaly. Za vše prý vděčí pravidelnému jógovému protahování. „Ztratila jsem taková ta kila navíc. Prostě se zbavíš toho, co tělo nepotřebuje, a najednou ti vylezou svaly a musím říct, že právě jóga postavu vykreslí dokonale,“ říká zpěvačka, která když si neprotahuje tělo sama na plážích či u bazénu, dochází k ní domů osobní jogín.

  • 4.

    Andrea Verešová (42), modelka

    Velkou část z roku tráví modelka v Dubaji, odkud pravidelně zásobuje plavkovými snímky při různých jógových pozicích. Samozřejmě, čím ttěrnější bikiny, tím lepší. Andrea tak dává na odiv nejen silikonové poprsí, ale především jógou vypracované pozadí. „Je to životní styl. Díky józe se cítím líp fyzicky i psychicky. Zklidňuje mysl, protahuje tělo nebo čistí lymfatický systém,“ řekla Andrea, která je ohebná jako proutek.

  • 5.

    Galerie

    Fotogalerie
    38 fotografií

    Video: Dara Rolins šokuje: Na galavečer dorazila v luxusní teplákovce! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Dara Rolins šokuje: Na galavečer dorazila v luxusní teplákovce! Markéta Reinischová

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

santikxauz: Prý krásky.

(19. 01. 2022 22:58)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy