Vztah Ceterové a Vémoly prošel velkou krizí už dříve, kdy se na několik měsíců rozešli. Pak se ovšem udobřili a zdálo se, že jejich vztah je plný lásky a pochopení. Ovšem teď je vše jinak. „Karlos a Lela oficiální konec,“ uvedl na zápasník na Instagramu.

„Přišel jsem na to, že má poměr s jiným frajem,“ uvedl Karlos na sociální síti, kde dodal i to, že tím dotyčným je navíc jeho kamarád, kterého nazval prasetem. Zápasník dokonce prozradil, že dotyčný dostal dvě facky. Navíc v emotivním videu popisuje, kterak jeho „kamarád“, který mu odloudil ženu, k penězům přišel. Podle Karlose se dostal k jmění skrze svou manželku, které se také jistě nebude líbit, že její peníze jsou utráceny za Lelu Ceterovou.

Karlos zároveň na videu uznává, že situaci měl řešit s chladnou hlavou a ne násilím. Zároveň Karlos prozradil, že ho zaujaly luxusní věci, které se u Lely v poslední době objevovaly, prý mu tvrdila, že si dobře vydělává na instagramu, ovšem po Karlosově prověření se ukázalo, že diamantové prsteny a tak dále jsou od milence.

Vémola také dodal, že celá situace ho mrzí nejen kvůli vlastním dětem, ale i kvůli dětem nevěrníka, jež mu chodí za Lelou a také kvůli jeho maželce, o které prozradil, že její zdravotní stav není v současné době příliš dobrý.  „Mrzí mě, že jsem přišel o kamaráda, mrzí mě, že jsem přišel o ženu, mrzí mě, že budu vídat děti méně,“ dodal zkroušeně s tím, že přišel o hodně.

K rozchodu došlo jen šest týdnů po porodu syna Rockyho, který navíc přišel na svět v době covidu, tím navíc onemocněla sama Lela i Karlos. Otec tak nesměl být u porodu, který proběhl císařským řezem a novopečená maminka tak v prvních dnech musela nosit respirátor.

Video: KARLOS SHOW: Princové i zavražděný hrdina, Čenský mluvil o Menšíkovi 

Video
Video se připravuje ...

KARLOS SHOW: Princové i zavražděný hrdina, Čenský mluvil o Menšíkovi Videohub

Fotogalerie
80 fotografií