V roce 1983 se jí kvůli němu právě na Štědrý den zhroutil svět. Vašek odešel k Janě Bouškové (67) a už se nevrátil! Dana od té doby žije sama a Vánoce neslaví. Tak silně ji rozchod a posléze rozvod poznamenal. „Jen pětadvacátého prosince zajdu ke kamarádce na oběd,“ svěřila deníku Aha! dcera herce Miroslava Homoly (†73).

Zůstala sama

S Vydrou žila sedm let, z toho dva roky byli manželé. Zatímco Vašek je stále s Janou (dlouho žili takříkajíc na psí knížku, manželé jsou až od roku 2006), Dana zůstala raději sama... Jelikož má narozeniny jen pět dnů před Štědrým dnem, soustředí se spíš na ně. Letos o to víc, že jí bude kulatých sedmdesát.

Manželský čtyřúhelník

Oslavu uspořádala herečka ve velkém stylu hned po nedělní premiéře hry Manželský čtyřúhelník v Divadle U Hasičů. „Já jinak všechno mám. Žiju v takovém plechovém domku, zdraví zatím slouží. Společnost mi dělají psi. Taky se starám o pejsky, kteří potřebují pomoc,“ prozradila Aha! oslavenkyně. Místo darů pro sebe si proto přála, aby kolegové a hosté přispěli na psí útulek Voříškov ve Zbuzanech. Byl to pro ni ten nejlepší dárek.

Zindulka přerostl tátu

Hru Manželský čtyřúhelník pro Danu Homolovou, Vladimíra Kratinu (69), Martina Sittu (53) a Ivanu Jirešovou (44) napsal herec Jakub Zindulka (55). Syn herce Stanislava Zindulky (†86) je tátovi neskutečně podobný, jen je o hlavu vyšší. „Komedii Manželský čtyřúhelník budeme U Hasičů hrát i na Silvestra. Přijďte se zasmát!“ láká diváky Dana Homolová.

Badinková se přistřihla

S útulkem pro pejsky Daně pomáhá kolegyně Michaela Badinková (42). Všechny překvapila, protože hvězda Ordinace změnila image a nebyla na první pohled k poznání. Nechala si ustřihnout vlasy na krátké mikádo.

Rosákovi po covidu

Dorazili také manželé Rosákovi, které potrápil covid. Jan (74) prozradil, že se na druhý svátek vánoční scházejí s dcerami a jejich rodinami u jednoho stolu. Rosák před časem s Homolovou hrál v představení Aby bylo jasno a dosáhli úctyhodných 100 repríz.

Video: Dana Homolová slaví 70

Video
Video se připravuje ...

Homolova 70 Hana Höschlová

Fotogalerie
25 fotografií