Co se malému chlapečkovi herečky a reřiséra Bisera Arichteva stalo? „Včera Luku hospitalizovali v Motole a dostal kapačku. Byl slabej a dehydrovanej. Chytnul ode mě střevní chřipku a jelikož do toho válčí s angínou, oboustranným zánětem uší a roustoucí stoličkou, zuby posraný, tak ho to trochu položilo,“ svěřila se na sociální síti Veronika Arichteva. 

Vím, že jsou horší důvody dětí v nemocnicích a tak vůbec, ale sebralo mě to teda dost. Prostě nechceš svoje dítě vidět jakkoliv se trápit. Takže myslim na všechny mámy, co jste na těch nemocničních gaučích vedle postýlek a posílám sílu,“ dodala maminka ročního Luky. 

VIDEO: Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

Syn skončil v motolské nemocnici, na kterou před časem Veronika tak trochu plivala a dnes si hází popel na hlavu.

Před časem jsem se tady trochu “vyblila” na adresu nemocničního personálu nemocnice Motol po sdílení příběhu o Chlapečkovi. Nehážu do jedno pytle, takže bych ráda veřejně sdílela i to, že lékaři a sestry, kteří se o mýho syna starali v sobotu a dneska dopoledne byli moc ochotný, empatický, lidský. Děkuju moc ještě jednou, i když takový přístup by měl být všude a vždycky. Zdravím na oddělení.“   

Fotogalerie
51 fotografií