Na oné fotce je herečka Jana Bernášková, známá ze seriálů Všechny moje lásky či Co ste hasiči, teprve středoškolačkou - v té době studovala Janáčkovu konzervatoř v Ostravě - a celý život měla před sebou. Se sponkami ve vlasech a se zvonečkem na krku byla ještě roztomile dětská, jen v jejích hlubokých, posmutnělých očích byl vidět „zpackanej život“, jak vtipkovala herečka Andrea Růžičková (37), která se s Bernáškovou potkávala v retro seriálu Vyprávěj. „V šestnácti letech je vždycky zpackanej. A nemáš žádnou budoucnost a hlavně jsi tlustá,“ reagovala na její slova dospělá Bernášková, ve které tedy pohled do minulosti nostalgii rozhodně nevyvolával.

„Přemýšlím, co bych řekla svému mladšímu já… Řekla bych mu asi, ať se tak strašně moc nebojí. Strachy jsou ochromující a zničující. Že nakonec všechno zvládne, že i zhubne a že její vnitřní svět je naprosto v pořádku, i když vypadá, že je divná mimoňka, a ať se nesnaží nikomu nic dokazovat,“ napsala na instagram drsně dvojnásobná maminka, jejíž dcera Justýna jako kdyby jí z oka vypadla. Ta si právě nyní prochází pubertou, a nejspíš i proto Bernášková doplnila, že to radí i jiným mladým lidem.„Dělejte, co milujete, anebo to alespoň hledejte, a vykašlete se na to, co si o vás lidi myslí. Když vás budou chtít lidi pomlouvat, tak to stejně udělají.“

VIDEO: 7 pádů HD dnes: Jana Bernášková: Žena musí přežít několik partnerů

Video
Video se připravuje ...

7 pádů HD dnes: Jana Bernášková: Žena musí přežít několik partnerů FTV Prima

„Buďte věrni sami sobě, a pokud něco nechcete dělat, tak to nedělejte. Nemusíte. I když si myslíte, že musíte, tak věřte, že NEmusíte!!! To NE je strašně důležité se naučit! To bych asi taky Janě poradila. Jani, říkej NE,“ apelovala sama na sebe. 

Jinak se prý ale ani za neuvěřitelných čtyřiadvacet let od pořízení tohoto snímku nijak zásadně – vnitřně – nezměnila. „Jen jsem nabrala milion životních zkušeností,“ dumala sama nad sebou Bernášková. Svým lajkem ji podpořily například herečky Ivana Jirešová (44) a Martina Randová (49), známé z Ordinace v růžové zahradě 2, či Daniela Šinkorová (48), která naposledy zazářila v Sestřičkách.
Fotogalerie
59 fotografií