Slavná spisovatelka Halina Pawlowská, podle jejíchž bestsellerů vznikla celá řada úspěšných filmových komedií, v poslední době moc důvodů k úsměvům nemá. Jak se ukázalo, její „obyčejné nachlazení“, jak se po PCR testu ukázalo, bylo nákazou virem covid-19 - a bylo zle. Kromě „dunivého kašle“ a respiračních problémů si stěžovala, že je jí velice slabo, a i ta nejmenší námaha ji zcela vyčerpá. „Třeba cesta na záchod je jako túra. Někdo vystupuje na Mont Blanc, tak já jdu na toaletu a připadám si stejně,“ popsala před pár dny v primáckém Showtime Pawlowská.

Všechny její příznivce samozřejmě zajímá, jak se cítí teď. Sice není věkem v ohrožené skupině lidí, pro které by mohl být koronavirus fatální, ale řadu let trpí nadváhou. A právě kila navíc mohou být pro nemocné velkou komplikací… Pawlowská, jak se zdá podle sociálních sítí, si stále prochází těžší etapou nemoci - i když se snaží i v tomto stavu žertovat, a svým fanouškům alespoň „mává nohou“. „Stále v posteli s covidem. Je to vytrvalý společník…“ posteskla si na instagramu.

VIDEO: Halina Pawlowská v 7 pádech Honzy Dědka: Nespavost zahání počítáním milenců

Video
Video se připravuje ...

Halina Pawlowská v 7 pádech Honzy Dědka: Nespavost zahání počítáním milenců FTV Prima

„Nechci psát nějaká jako moudra, ale není mi dobře, napadají mne temné věci…“ přiznala autorka komediálně pojatých deníkových Zážitků z karantény, anebo románu s příhodným názvem Takhle jsem si to teda nepředstavovala. Korona na ni zaútočila i přesto, že je očkovaná.

A i když doufala, že jí pomůže alespoň protilátkový koktejl, který v sobotu v nemocnici na Karlově náměstí dostala, prozatím se její imunita ještě stále nevzpamatovala. „Myslete na mne! A dávejte si na sebe bacha!“ apeluje na své followery, jichž má na instagramu skoro 40 tisíc.

Fotogalerie
65 fotografií