Muzikálová zpěvačka a finalistka soutěže X Factor Kamila Nývltová (32) se nijak netají tím, že pravidelně tvrdě pracuje na své fyzičce. Do fitka míří několikrát týdně a pravý relax je pro ni prý ten aktivní. 

Není proto žádný div, že na nějaké leháro u moře ji příliš neužije. Namísto toho vyrazila tmavovlasá kráska do rakouských Alp, kde si dala pořádně do těla a nezapomněla ani ukázat výsledky své dřiny ve stylových bikinách. 

„Termální voda měla 20°. Musela jsem pak rovnou do vyhřívaného. Pózovat jsem ale stihla,“ pochlubila se zpěvačka a herečka v jedné osobě na sociální síti Instagram a ukázala své křivky jen v bikinách. 

U plavání ale zdaleka nezůstalo.O tenhle zážitek se tady s vámi musím ještě podělit. Výšlap na Krimmelské vodopády, největší v Evropě, to byl masakr a zážitek jak praseeee. Jen na vrcholek je to 5 km a fakt je krpál, zato dolů, to běželo jako po másle,“ rozplývala se u snímků z výšlapu. 

Práce nicméně nepočká a muzikálová hvězda už je proto opět v jednom kole. „Tak jsem se v tom Rakousku ohřála a alou něco dělat. Podzim je tady a s ním plno práce a příprav jak na zimní sezonu, tak na jaro. Jak já se na všechno nové těším. Díky všem lidem okolo mě za podporu a pomoc,“ vzkázala všem věrným fanouškům, kteří se prý v nové sezoně rozhodně mají na co těšit. 

VIDEO: Kamila Nývltová oslavila 4 roky s přítelem: Proč ji šetří tam, kde ona nechce? 

Video
Video se připravuje ...

Kamila Nývltová oslavila 4 roky s přítelem: Proč ji šetří tam, kde ona nechce? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
72 fotografií