Muzikálová hvězda Kamila Nývltová se pyšní postavičkou, jakou jí závidějí nejspíš všechny její fanynky. Všem na odiv ji dává na Instagramu, kde ji sleduje téměř 52 tisíc fanoušků i kolegů z umělecké branže. Na své tělo je pyšná po právu: vděčí za něj totiž poctivé dřině. „Víte, proč si vystavuju fotky v plavkách? Né proto, že bych byla sebestředná, jak mi jedna paní napsala, ale protože 11 měsíců v roce makám a snažím se žít nějaký svůj zdravý životní styl, jíst dobré jídlo, udržovat se ve formě, jíst zdravé doplňky, po celý rok klidně vstávat v 6 hodin a jít běhat, brzy chodit spát. Proto je tahle fotka pro mě za odměnu, ať si každý myslí, co chce,“ vysvětlila na Instagramu.

Interpretka rozverného hitu Kilo sem, kilo tam, co má dnes postavu jako antická bohyně, přitom moc dobře ví, jaké to je, když není žena se svou postavou spokojená. Přestože by se o ní nikdy nedalo říct, že by byla nějak „oplácaná“, v uplynulých pár letech zhubla přes 15 kilogramů a v roce 2016 dokonce postoupila laserovou liposukci bříška. Od té doby najela na přísný režim, který poctivě dodržuje. Však se také jejím oficiálním profilu tu a tam objevují snímky, které jsou důkazem toho, jak si tuží tělo v posilovně – a rozhodně se nijak nešetří.

VIDEO: Kamila Nývltová oslavila 4 roky s přítelem: Proč ji šetří tam, kde ona nechce? 

Video
Video se připravuje ...

Kamila Nývltová oslavila 4 roky s přítelem: Proč ji šetří tam, kde ona nechce? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Každý den na Instagramu vidím nádherné fotky, většinou upravené, sexy kočičky se čtyřkami, vyšpuleným zadečkem a úžasnými břišáky. Dokonale upravené, namalované, prostě holky k světu a rovnou je postavit do vitríny…“ popisovala kráska známá z mnoha muzikálů, například z Angeliky či Draculy, kde jí byly všude svěřeny hlavní ženské role. „Je to realita, nebo ne? Možná je, možná není, ale je mi to úplně jedno, ať si každý vystavuje jakoukoliv fotku, protože je to jeho život, jeho styl, jeho Instagram, a když je tak člověk šťastný, tak budiž.“

„A i kdybych na té fotce měla o 20 kg víc, tak se ho*no stane, protože když budu šťastná, tak je to to nejlepší. Je úplně jedno, jestli vystavujeme fotku s 20, 40, 80 kg. Jsme to pořád my. Především krásné na duši a to člověk vždy pozná. Hlavně se mějte rádi a milujte na svoje tělo a buďte na něj hodní,“ uzavřela optimisticky zpěvačka, co si od práce neodpočine ani na dovolené – coby „česká Kleopatra“ zde měla koncert. Ostatně kde jinde rozeznít hit Teď královnou jsem já, v němž egyptská vladařka vyjmenovává své úspěchy, nežli v Egyptě? No… možná ještě v Římě, který si v té době podrobila.
Fotogalerie
58 fotografií