Týnuš má na instagramu bezmála půl milionu sledujících, což je na české poměry vcelku vysoké číslo. Tomu tak pravděpodobně odpovídají i její honoráře za spolupráce, díky kterým si právě nejen zařizuje vlastní luxusní byt v pražském Karlíně, ale týden co týden utrácí v pražské Pařížské ulici desetitisíce v místních buticích.

Kráska, jejíž tělo zdobí jizvy po bolestivé ohnivé nehodě v Turecku, ale není hamižná a materiální radosti dopřává i své rodině. Především pak mamince, které loni k narozeninám věnovala fungl nové auto. Otázkou proto bylo, s čím přijde Třešničková na maminčiny narozeniny letos. A odpověď sama nabídla na svém instagramu.

Ve videu, kde Týnuš velmi fit a šik babička vede maminku se zavřenýma očima na zahradu, lze od první chvíle tušit, že to bude velké. A také že bylo! Maminka totiž letos dostala další vozidlo, tentokrát však ne auto, ale takzvaný prosecco van, tedy vůz s proseccem, jenž oplývá jak potřebnou výbavou, tak i samotným točeným alkoholickým nápojem. Aby toho nebylo málo, od dcery dostala nádhernou obří kytici a ještě tašku s nápisem Dior, která jistě ukrývala něco velmi luxusního, co maminku jako každou ženu-parádnici muselo velice potěšit.

VIDEO: Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh?

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

Fotogalerie
70 fotografií