Herečka Lenka Zahradnická (35), kterou si televizní diváci zamilovali coby Hedviku z Ulice, se „našla“ na venkově. Již před nějakou dobou vyměnila ruch velkoměsta za poklid vesnice, a místo svého pražského bytu teď má domeček, jenž vypadá jako ideální místo k výchově jejích dvou dcer Jasmíny a Jovanky (1). I to je možná důvod, proč s přesunem na novou adresu čeká v první zářijový den její starší dítko nová školka.

„Noví kamarádi, nové paní učitelky, nové hračky, nové prostředí... Jako tahle slečna to zatím bere s ledovým klidem, jen matka je rozložená na prvočástice a hrozně afektovaně dělá, že je úplně v pohodě,“ popsala své pocity na sociální síti Zahradnická, která tak nejspíš obsáhla emoce všech maminek, co se dnes musejí „loučit“ se svými ratolestmi. „Tak děti, pravou nohou a s úsměvem do velkého světa, a matky, vy si dejte víno a hlavně dýchat, protože tohle je všechno teprve začátek...“

VIDEO: Seriálová sestřička z Modrého kódu Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře 

Video
Video se připravuje ...

Seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře Adriana Krátká/BPŽ

V podobné situaci se nachází i její nejlepší kamarádka Andrea Růžičková (37) – obě dámy si spolu zahrály například v retro seriálu Vyprávěj. „No ty kokos… Já na tohle téma nejsem schopná ani status napsat,“ svěřila se matka svou synků Jáchyma (1,5) a Tobiáše (4). „Odvčera jsem jaksi nafouklá, bolí mne pod žebrama, a těžko se mi dýchá. Ach. Jdem spolu, snad mu neudělám ostudu,“ přála by si. Jak se povedl vstup do nové životní etapy malému Tobiášovi, to není jisté, ale Jasmínka se do školky rozhodně těšila.

„Sama nás s ‚nejkou‘ do školky odvedla… a prej jdeme pomalu,“ prozradila ve svých instastories vnadná Zahradnická, která například v televizním cyklu Škoda lásky nebo ve filmu Hodinový manžel beze studu (a k radosti jejích mužských fanoušků) ukazovala své pořádně vyvinuté poprsí. Onou „nejkou“, tedy nejlepší kamarádkou, co Jasmínce ulehčila odchod na dosud neznámé a neprobádané místo, byla myšlena jejich fenka Fanynka. Není pochyb, že s takovou ochránkyní po boku se jí kráčelo vstříc školce daleko lépe.
Fotogalerie
63 fotografií