Nicol vstoupila do povědomí v roce 1994, kdy se stala Miss Severní Čechy. Začínala v modelingu a jednu dobu randila dokonce i s hokejovým bohem Jaromírem Jágrem (49).

Nejvíc si ji lidé ale pamatují jako tvář zpravodajství televize Nova. Začínala jako sporťačka, ale v letech 1999 – 2002 moderovala zprávy s Karlem Voříškem. Na pohled působili jako sehraná dvojice a přátelské vztahy jim vydržely i poté, co Lenertová z Novy odešla. Ze dne na den tehdy zmizela do Spojených států, ovšem po čase se vrátila zpět do vlasti.

Hlavním důvodem jejího zmizení bylo prý, že už nechtěla být lidem tolik na očích. Postupně vystřídala několik zaměstnání, jednu dobu třeba působila jako mluvčí Středočeského kraje, posléze zběhla trochu jinam. „Pracuji v oblasti marketingu pro firmu, která vyrábí doplňky stravy,“ prozradila v roce 2019 deníku Aha! Nicol.

Ovšem o rok později změnila působiště a od té doby pracuje jako mluvčí pojišťovny OZP. Nyní se objevila právě na akci této pojišťovny. „Díky TV Nova jsem si u lidí získala důvěru, to je můj bonus,“ pochlubila se loni exhvězda TV Nova, která vystudovala politologii a vysokou školu ekonomie a managementu v Bratislavě. Kromě toho je dvojnásobnou maminkou, s manažerem Jaroslavem Kalátem mají dva syny - Jardu a Dominika.

VIDEO: Karel Voříšek o CNN Prima News: Jak se mu líbí práce s parťačkou Doležalovou?

Video
Video se připravuje ...

Karel Voříšek o CNN Prima News: Zůstane mu parťačka Doležalová? Veronika Kuželková, Lukáš Červený

Fotogalerie
36 fotografií